kpss 2016

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
15.837
19.772
hadi bu da benim kpss çalışma günlüğüm olsun :)
coğrafya ile başladım
matematik ve türkçem iyi olduğu için genel kültürle başladım
maksatım konuları bitirip sadece soru çözerek devam etmek
okulum olduğu için eylülün ortasına kadar konuları bitirmem lazım
umarım başarabilirim :)
sıkıldığım noktalarda biraz bırakıp sonra tekrar devam :)
gazam mübarek olsun

Merhaba kızlar, ben de bu sene kpss ye giricem. Matematik ve türkçem iyi onlardan sadece soru bankası almak istiyorum,önerileriniz neler? İhtiyaç akademiye gidicem dershane olarak. Tarih,coğrafya ve vatandaşlığım sıfır bu nedenle Konu anlatımı ve soru bankası olarak neler önerirsiniz acaba?

kolay gelsin. bölümleriniz ne .
ben de nasipse 4 yıl sonra giricem ama şimdiden siz ablalarımdan taktik öğreneyim :)
sanırım artık alan sınavı daha önemliymiş. doğru mu ?

kolay gelsin. bölümleriniz ne .
ben de nasipse 4 yıl sonra giricem ama şimdiden siz ablalarımdan taktik öğreneyim :)
sanırım artık alan sınavı daha önemliymiş. doğru mu ?
Ben Bilgisayar müh. mezunuyum :) Ben de pek bişey bilmiyorum onun için öğrenmeye çalışıyorum :KK48:

bende mühendislikten giricem :KK70:
coğrfayayı çok sevmiyorum ama youtube dan dinlediğim kadarıyla gayet zevkliymiş :KK70:
şimdi aklıma bişey geldi kızlar;oturup normal tarih çalışmak yerine güzel bi tarih anlatıcı kitap okusak daha akılda kalıcı olmaz mı?

Merhaba kızlar, ben de bu sene kpss ye giricem. Matematik ve türkçem iyi onlardan sadece soru bankası almak istiyorum,önerileriniz neler? İhtiyaç akademiye gidicem dershane olarak. Tarih,coğrafya ve vatandaşlığım sıfır bu nedenle Konu anlatımı ve soru bankası olarak neler önerirsiniz acaba?
tatlım benim bi arkadaşım ihtiyaç demişti,ondan çalışmış,bi de mat için sana önerim karekök yayınları mat0 ve mat 1 al,daha çok işine yarar

bende ihtiyaç akademiye gidiyorum hangi şehirdensin ? bizim tarihçi 7 iklim,pegem ve bi kaç yayınevinin daha soru bankasını önerdi ha bir de ekledi 5 tane soru bankası bitirmeniz gerek diye (kesinlikle yargının soru bankasını(tarih için) önermedi yanlış çokmuş) hayırlısı :KK55:

bende başlayacağım bugün çalışmaya, okulumda olduğu için tüm günü maalesef ayıramıcam. branşımda ilk 100e girmem lazım. tüm emek verenler alır umarım emeğini. kpss tamamen şans işi

bende başlayacağım bugün çalışmaya, okulumda olduğu için tüm günü maalesef ayıramıcam. branşımda ilk 100e girmem lazım. tüm emek verenler alır umarım emeğini. kpss tamamen şans işi
kesinlikle cnm şans işi..ah yaa ben tamamen koptum olaydan :KK70: bi başlasam ucu gelecekte bakalım

bende ihtiyaç akademiye gidiyorum hangi şehirdensin ? bizim tarihçi 7 iklim,pegem ve bi kaç yayınevinin daha soru bankasını önerdi ha bir de ekledi 5 tane soru bankası bitirmeniz gerek diye (kesinlikle yargının soru bankasını(tarih için) önermedi yanlış çokmuş) hayırlısı :KK55:
Manisadayım,daha başlamadı dersler. Almasam mı daha o zaman ay hiç bilemedim

Manisadayım,daha başlamadı dersler. Almasam mı daha o zaman ay hiç bilemedim
başlamamış olması tuhaf değil mi :S sen başla ama bekleme günde 15 tane de paragraf sorusu çözmeli ^_^ pegemin dün soru bankası setini aldım 40 tl idi sanırsam indirimdeydi, beğendim ben yavaştan al soru bankalarını bence konuyu ihtiyaça bırak :KK39:

hadi bu da benim kpss çalışma günlüğüm olsun :)
coğrafya ile başladım
matematik ve türkçem iyi olduğu için genel kültürle başladım
maksatım konuları bitirip sadece soru çözerek devam etmek
okulum olduğu için eylülün ortasına kadar konuları bitirmem lazım
umarım başarabilirim :)
sıkıldığım noktalarda biraz bırakıp sonra tekrar devam :)
gazam mübarek olsun
Hangi kitaplardan çalışıyorsun canım?

bende başlayamadım ki okuldan daha yeni geldim yemek bile yemedim. oturtamadım daha vakit bulamıyorum :cry:
ayy ben rahatım o konuda çok şükür :)
valla işin zor
yolda falan çalışmayı dene hiç olmazsa okursun falan ne bilim

Hangi kitaplardan çalışıyorsun canım?
ben kitap kullanmıyorum cnm ya
youtube da video dinliyorum
kitapları sadece soru çözmek amaçlı alcam
konulardan bişey bilmiyorum maalesef
ama alırsam da çeşitlilik olsun diye 4-5 kitap alırım :)
benim ders çalışma şeklim biraz değişik :)

ayy ben rahatım o konuda çok şükür :)
valla işin zor
yolda falan çalışmayı dene hiç olmazsa okursun falan ne bilim

ben kitap kullanmıyorum cnm ya
youtube da video dinliyorum
kitapları sadece soru çözmek amaçlı alcam
konulardan bişey bilmiyorum maalesef
ama alırsam da çeşitlilik olsun diye 4-5 kitap alırım :)
benim ders çalışma şeklim biraz değişik :)
Anladim canım bense bu kararsizliktan geri kalcam calismak icin

X