KPSS 2016 lise düzeyinde 90+ hedefleyenler lütfen yardım ıstıyorum

kural_22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
26
9
38
Arkadaşlar ben lise mezunuyum bi yandan ya açıktan havacılık okuyorum ve bu sene ıyıce kafama koydum kpss için çok çalışıp kimseye ağız eğmeden atanmak istiyorum o yüzden de çok seçici davranmam lazım .
Sizden ricam Bakırköyde kpss dalında ıyı eğitim sağlayan dershane hangisidir .Lütfen yardımcı olun

Keşke onlisans olsaydin lise bazinda tercihleri cok kisitli!! Murat egitim var sirf bakirkoy bazinda degilde genel anlamda eğitimi cok iyidir

beyaz kalem +murat +pegem sizce hangisi
forumlardan çıkardığım sonuc
murat aöf olarak iyi sonuç elde etmiş
beyaz kalem fiyat çok uçuk ama eğitim olarak bilmiyorum ama cemaatle ilgiside olabilir diye kanaata vardım
pegem olarak hiç kötü yorum bulamadım ama kpss dalında ne kadar verimli bilmiyorum

Arkadaşlar ben lise mezunuyum bi yandan ya açıktan havacılık okuyorum ve bu sene ıyıce kafama koydum kpss için çok çalışıp kimseye ağız eğmeden atanmak istiyorum o yüzden de çok seçici davranmam lazım .
Sizden ricam Bakırköyde kpss dalında ıyı eğitim sağlayan dershane hangisidir .Lütfen yardımcı olun
eşim kendi başına 90 aldı (aldı da noldu, atama yok)
hem de liseden mezun olalı 11 sene olmuştu.
kısacası o temeli yokken yaptıysa sen de yapabilirsin.
yediiklim ve ihtiyaç yayınlarıyla çalıştı.
dersane için fikir veremeyeceğim. istanbulda değilim..

benim niyetim şöyle;
kpss lise düzeyinde girip tercih yapmıcam aldığım puanla önlisan bitirip o şekilde tercih yapmak istiyorum
Böyle bir durum olabilirmiş

benim niyetim şöyle;
kpss lise düzeyinde girip tercih yapmıcam aldığım puanla önlisan bitirip o şekilde tercih yapmak istiyorum

alt kademeden mi tercih yapmak istiyorsun?
neden ki?
zaten kadrolar daha az lisede ve daha düşük kadro derecesiyle başlanıyor.
önlisans mezunu olarak girmek daha iyi değil mi?

Bahsettiğin kurumlarda matematik dersine gir. Deneme dersi almak istiyorum diye. Hangisinin hocasından anlarsan, o dersaneyle davam et bence. Birde çok ama çok test çözmelisin.

zeytinağacı: teşekkür ederim desteğin için bende yediiklim siparişini verdım bırdaha kı ay ihtiyacın kını verıcem inşallah
bide çalışıyorum insallah güzel puan alırım geleceğim için bşka seçeneğim yok

eşim kendi başına 90 aldı (aldı da noldu, atama yok)
hem de liseden mezun olalı 11 sene olmuştu.
kısacası o temeli yokken yaptıysa sen de yapabilirsin.
yediiklim ve ihtiyaç yayınlarıyla çalıştı.
dersane için fikir veremeyeceğim. istanbulda değilim..
Zeytinnn kocan cok iyi puan almis neler yapti nasil hazirlandi anlatirmisin bize?bende bu sene lisanstan gircegim :KK51::KK51:

benim niyetim şöyle;

Eger varsa boyle birsey mantikli..
Bende hazirlaniyorum ama evden onlisans olarak..
Birsuru kaynak arastirdim yavastan basladim matematik ve tarihten...
Hakkimizda hayirlisii olsun algimiz acik olsun insallah

ışık 35 : bencede en mantıklısı dediğin gibi cok ayrıntılı karar vermem lazım artık ücretini önemsemiyorum 95 hedefim inşallahda başarıcam yapanların benden ne fazlası var cok test çözmem lazım

benim niyetim şöyle;

Lise düzeyinden sınava girip nasil onlisanstan tercih yapiyosun yeni bi olay mi bu hic duymadim.

bilmiyorum bende tam bi dershaneye gittim dediki lise düzeyinden gir eger 90+ alamazsan tercıh yapma bi sonraki sene önlisans mezunu olucagım için onun üzerinden tercih yaparsın dedı

ışık 35 : bencede en mantıklısı dediğin gibi cok ayrıntılı karar vermem lazım artık ücretini önemsemiyorum 95 hedefim inşallahda başarıcam yapanların benden ne fazlası var cok test çözmem lazım
Hangi kaynaklari aldiniz?

Zeytinnn kocan cok iyi puan almis neler yapti nasil hazirlandi anlatirmisin bize?bende bu sene lisanstan gircegim :KK51::KK51:

aldı da keşke atanabilseydi :KK70:
önce konu çalıştı konu sonu testi çözdü - ardından yaprak test çözdü
sonra bütün konuları bitirince soru bankasına geçti.
sınava 2 ay kala da her yayının deneme sınavlarını çözüyodu gün içinde kendine sınav ortamı yaratıp.
bi de son 1 ay bi dersaneye gidip dışarıdan deneme sınavlarına girdi.
sözelciydi tarihte falan pek zorlanmamış hep ezber yaptı.
matematik konusunda da önce "matematik sıfır" kitabından çalıştı.
sonra youtube dan matematik dersi anlatan hocaları izledi :)

böyle yaptı işte tolincim.

ben de lisans kpss ye 2011 yılında girdim dersaneye gitmemiştim ben de. kendim çalıştım ihtiyaç ın yayınlarından. yedi iklimden de test çözmüştüm. atanmıştım ilk girişimde :KK66: darısı başına canımm :)

X