bu sene ne yapcaz kızlar ya ben ıngılızce ogretmeni sızler ne durumdasınız benım kızım 3 aylık ve ne yaparız bu sen kazanabılırmıyız sızce puanalr cok yuksek
bu sene ne yapcaz kızlar ya ben ıngılızce ogretmeni sızler ne durumdasınız benım kızım 3 aylık ve ne yaparız bu sen kazanabılırmıyız sızce puanalr cok yuksek
ben de matematikçiyim. benim de 2 aylık bir bebeğim var, bugün çalışmaya başladım, bakalım çok çalışmam gerek bunu biliyorum, nasıl yapacağız bakalım oğlumla...
merhabalar....
ben de bu yıl kpssye girmeyi düşünüyorum.geçen sene doğumuma denk geldiği için giremedim.
5 aylık ikizlerim var Allah bağışlarsa....
hergün bir arpa boyu ancak yol alıyorum.bazen oda olmuyo...
ama azimle işeyen duvarı delermiş :))) iyi asılmak lazım..Allah yar ve yardımcımız olsun sevgiler...
arkadaşlar bu sene son senem ama 1 ya da 2 ders yüzünden okul uzayacak yüksek ihtimalle bu sene uzmanlık sınavına girsem puanımla bi yerlere başvurma şansım olurmu mezuniyet belgesini ocakta alıcak olmam sorun çıkarırmı