- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Sağol canım insallahBunlar hep okumamanın belaları.. eşiniz dik dursun , aynen devam. İnşallah kurtulursunuz.
Gerekirse çıkın kiraya daha rahat edersiniz.Sanki oturduğumuz ev bizim ama kp üstüne ve büyük ihtimalle de çıkacak benim altınlarım eşimin onca paraları bedavaya gidecek
Öyle yapmayı düşünüyoruz ama şuan hiç para yok elimizde 2 TL var bitek elimde o kadarGerekirse çıkın kiraya daha rahat edersiniz.
Sizin içinde çok zor olmusturBakin bu tarz ailelerde malesef guzellikle halledilmez meseleler.. Illa kavga bagrisma olur malesef.. Benimde kayinpederim cok aksi biri ve ilk evlendigimde bana da her gittiğin yeri bilecegim bana haber vereceksin dedi..Ben de ben sadece esime haber veririm dedim. Bana neler saydi asla ama asla ona haber vermedim. Kötü gelin oldum asi gelin oldum ama suan beni bir yere giderken görsün nereye gidiyorsun bile demez.. Herkes bi haddini bilecek..
Eşiniz simdi cok uzuluyor ama emin olun baska türlü asamazsiniz.. Sabredin hatta kurban bayramına kadar küs kalin sonra yavastan hamleler yapin.. Bu arada ben de ayni binadayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?