• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp sorunu

Bakin bu tarz ailelerde malesef guzellikle halledilmez meseleler.. Illa kavga bagrisma olur malesef.. Benimde kayinpederim cok aksi biri ve ilk evlendigimde bana da her gittiğin yeri bilecegim bana haber vereceksin dedi..Ben de ben sadece esime haber veririm dedim. Bana neler saydi asla ama asla ona haber vermedim. Kötü gelin oldum asi gelin oldum ama suan beni bir yere giderken görsün nereye gidiyorsun bile demez.. Herkes bi haddini bilecek..
Eşiniz simdi cok uzuluyor ama emin olun baska türlü asamazsiniz.. Sabredin hatta kurban bayramına kadar küs kalin sonra yavastan hamleler yapin.. Bu arada ben de ayni binadayim..

Bakin bu tarz ailelerde malesef guzellikle halledilmez meseleler.. Illa kavga bagrisma olur malesef.. Benimde kayinpederim cok aksi biri ve ilk evlendigimde bana da her gittiğin yeri bilecegim bana haber vereceksin dedi..Ben de ben sadece esime haber veririm dedim. Bana neler saydi asla ama asla ona haber vermedim. Kötü gelin oldum asi gelin oldum ama suan beni bir yere giderken görsün nereye gidiyorsun bile demez.. Herkes bi haddini bilecek..
Eşiniz simdi cok uzuluyor ama emin olun baska türlü asamazsiniz.. Sabredin hatta kurban bayramına kadar küs kalin sonra yavastan hamleler yapin.. Bu arada ben de ayni binadayim..

Sizin içinde çok zor olmustur

Bazı ailelerde böyle manyak işte, hem ogullarını evlendirirler hemde dizlerinin dibinden ayrılmasın isterler. Eşin en dogru olanı yapmış maaşlı bir işe girib çalışsın kp ve kv deyide işlerinize karıştırmasın kos koca adama tokat atmakya neymiş kp normal biri degil bence iyiki kurtulmussunuz

Esiniz öncelikle kararlı olsun asla bidaha geri dönmesin onla ortak olmaya. Benim KP de öyle tıpkı seninki gibi. Eşime gözümün önünde vurdu eşimi bırak en büyük kaynimi torun sahibi adamı herkesin gözünün önünde vurdu. Ben artık çok sasirmuyorum kendi KP den sonra. Esin kararlı olsun gerekirse asgari ücretle geçinin ama bu adama bağımlı kalmayın. Şimdi esin adına uzuluyon ama geçiyo inan bana. Allah yardimciniz olsun bundan sonrası için.

Annelerin-babaların çocuklarının bir türlü büyüdüğünü idrak edememesi, otoriterin tekelinde toplanması ve diktatör olmasına ifrit oluyorum.

Kavga dövüş olsa da eşinizin ekonomik bağımsızlığını artık kazanması gerekti, geç bile olmuş ama pişman olmasın yaptığından. Eşinize iş mi yok.

Herşeyi geçtim sizin paranızla alınan ev neden kayın pederin üstüne. İş güç için değil ev için kara kara düşünün siz bence.

Back