- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Ya gerçekten çok zor yemin ederim çok çektim hep KV den para istemek zorunda kaldım pazar parasini bile o veriyor ekmek parasını bile ben bekarken kocamdan nasıl para isticek diye düşünürken KV den para istedim hep zoruma gidiyorAllah kolaylık versin, inşallah hayatınız artık daha kolay olur. Kp benim babama benziyor.erkek kardeşim okumasaydi aynen böyle bir hayatı olacaktı
Hepsini kp zorla yaptırdı sürekli küfür hakaret le oldu yani ya seve seve yada anladinizoncelikle esiniz evlenirken artik ayri bir evi ve ailesi oldugunu bilerek ana-babasiyla para iliskisini bitirecekti. ikinize ait imkanlarla alinmis bir evi dahi ailesinin uzerine yaptiysa, esiniz basiretsiz bir erkek demektir. ozur dilerim ki...
bundan sonrasi icin bahtiniz ve yolunuz umarim ki acik olur.
Hepsini kp zorla yaptırdı sürekli küfür hakaret le oldu yani ya seve seve yada anladiniz
Suair ise girecek bir arkadaşının yanında ve haftalıkken veriyorlar parayı ya benim eşim çok iyi kazanıyor ayıptır söylemesi 5 milyar en az getirir ayda eve ama kp in borçları ve üniversiteli kardeşinin parasal sıkıntıları yüzünden hiç elimizde para kalmıyor şimdilik oraya gidip kendi borçlarımızı odeyin kapatcam daha sonra eşim kendine ayrı dükkan açıp ilerlemek istiyorbence maaşlı bir işe girsin hiçde canını sıkmasın
Benim çalışmama bile gerek eşim çok iyi kazanıyor Allah'ıma şükürler olsun doğru söylüyorsunuz huzzurumuz olur ama kp sürekli rahatsız etmek bundan da eminimKarı koca çalışırsanız kendi kendinizi idame ettirebilirsiniz,endişelenmeyin,zaten şuan durumunuz da parlak değil.En azından huzurunuz yerinde olur.
Kp ne para vermeseydi şuan açlık derecesinde ve bir sürü borçları olurdu ama çekleri var ve 1 ay sonra ödenecek artık kendi borçlarını ödeyip kendi evine bakabilirkusura bakmayin ama mickey mickey olmuyor bazi seyler. esiniz resti cekip, gerekirse asgari ucretle calisip, bagimsiz bir hayat kurabilirdi.
Yeni hayat için geç kalmış değilsiniz.Karışıpta en fazla ne yapabilir uzak durun yeter.Milyarder değil ya oğlunu her girdiği işten attırsın filmlerdeki gibi :)
Çocuğum var 1 yaşında.Zaten eşimin kimsenin parasına ihtiyacı yok ya kp istiyor ki bütün çocuklarıyla aynı apartmanda keseler bir olsun benim dediğim olsun aşiret ağası zannediyor kendini herhaldeHayatınız alt üst olduğu için üzülmeyin, belki altı üstünden daha güzeldir diye bu gibi durumlar için denilmiştir eminim. bu ortak kese mantığını hiç anlamıyorum ve nedense bir taraftan hep sıkılırken diğer taraf daha çok harcıyor gördüğüm örneklerde de. Hakkınızda hayırlısı çocuğunuz varmı bilmiyorum ama sizde bir süre çalışır düzeninizi kurarsınız. kimsenin parasına işine gücüne tamah etmeyin.
Benim çalışmama bile gerek eşim çok iyi kazanıyor Allah'ıma şükürler olsun doğru söylüyorsunuz huzzurumuz olur ama kp sürekli rahatsız etmek bundan da eminim[/QUOTEUzağa taşınmayı düşünmez misiniz ?
Şuan ki oturduğunuz ev kira mı peki eşin 5 binlira kazanıyormuş sanırım ayrı yerde çalışınca olmazsa kiraya çıkın aynı apartmanda oturmaya devam ederseniz yine karışacaklar.Kp ne para vermeseydi şuan açlık derecesinde ve bir sürü borçları olurdu ama çekleri var ve 1 ay sonra ödenecek artık kendi borçlarını ödeyip kendi evine bakabilir
Sanki oturduğumuz ev bizim ama kp üstüne ve büyük ihtimalle de çıkacak benim altınlarım eşimin onca paraları bedavaya gidecekŞuan ki oturduğunuz ev kira mı peki eşin 5 binlira kazanıyormuş sanırım ayrı yerde çalışınca olmazsa kiraya çıkın aynı apartmanda oturmaya devam ederseniz yine karışacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?