• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp normal mi?

Adam doğal, yapacak bir şey yok.
Benim babam istememde 'bizim kız bardağını yerden kaldırmaz, okulu 2 sene uzattı, sigara içer, anca gezsin tozsun.Ben baştan söyleyeyim de sonra sorun çıkmasın' diye söze başlamıştı.
Severim böyle açık sözlü insanları.
Amanin bi almayin pisman olursunuz demedigi kalmis babanin :KK48:

bizimkilerde oyle konu sahibi, bazilarinin mahremiyet yada ne bilim nerde ne konusulur kavramlari farkli olabiliyor..

bende sozluyken ilk evlerine gittigimde kaynanam, kp icin bana sutyen almisti peruk almisti takmadiydiiimm dedide yerin dibine girdim bende..

Bir kayinpederin yeni tanistigi ve kiz istemeye geldigi bir ortamda kendi kizlariyla ilgili "bunlar okusun istedim ama okumadilar tembeldiler, zaten biride 17 yasinda kocaya kaçti" diye bahsetmesi daha sonra nişanlilik doneminde bir gün gelinini arayip şöyle bir konuşma geçmesi
" kizim napiyosun nasilsin
-iyiyim baba sen nasilsin?
-iyiyim bende gögsümün kıllarını alıyorum" normal mi?
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

bu ne yaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!
adamdaki fantazimi ne ben anlamadım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siz ağda yaparkende iadeyi telf yapmanızı beklemiş olabilirmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yok hani yapmadıysanız adama ayıp olmuş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! beklemiştir yazık !!!!!!!!!

sapık değilse , kıt akıllı, saf yada dengesiz falanmı?

daha neler duyucaaaazzzz!!!!!!!!!

Isteme olmuş, söz olmuş nişan olmuş, düğün dernek olmuş...

Siz daha yeni mi soruyorsunuz kp normal mi diye?

Kesinlikle anormal, doğallık deyip geçiştirilemez bence. Hadi ilk söylediğin kısmı geçelim de göğsünün kıllarını aldığını söylemesi...

neyle alıyosun baba söyle ben de deneyeyim falan demenizi beklemiş heralde sohbet açısından töbe yarabbim o_O

Bir kayinpederin yeni tanistigi ve kiz istemeye geldigi bir ortamda kendi kizlariyla ilgili "bunlar okusun istedim ama okumadilar tembeldiler, zaten biride 17 yasinda kocaya kaçti" diye bahsetmesi daha sonra nişanlilik doneminde bir gün gelinini arayip şöyle bir konuşma geçmesi
Çok normal değil ama bence art niyeti yok sadece biraz rahat biri galiba:KK48::KK70:

ne güldüm ya ay koptum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ilkinde adam hakli olabilir ben de okumayip kocaya kacanlara sinir olurum sahsen ebeveyn olsam
Gogsunun killarini da alabilir ama bunu gelinine soyler mi orasi komedi olmus azcik

bu biraz eskiden yaşanmış bir konu gibi yazacakken işe dalmışım.. allahtan gel yardım et görmediğim yerler var dememiş hadsiz tövbe tövbe

Back
X