• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp normal mi?

Diyor ki gelin hanim evlendikten sonra bakimimi sen yaparsin artik epilasyon falan :rolleyes:

Hemen evlenmeyin iyice tanıyın bu aileyi...

Bunun samimiyetle uzaktan yakından alakası yok...

Bazen ileride yaşayabileceğimiz şeyler kendini gösterirler, bu olayda olduğu gibi...

Bir kayinpederin yeni tanistigi ve kiz istemeye geldigi bir ortamda kendi kizlariyla ilgili "bunlar okusun istedim ama okumadilar tembeldiler, zaten biride 17 yasinda kocaya kaçti" diye bahsetmesi daha sonra nişanlilik doneminde bir gün gelinini arayip şöyle bir konuşma geçmesi
" kizim napiyosun nasilsin
-iyiyim baba sen nasilsin?
-iyiyim bende gögsümün kıllarını alıyorum" normal mi?

birinci kısım olabilir patavatsız bir adamsa normal de ikinci kısımda sapıııkk diye şey edesim geldi :KK53: bu k.peder normalse biz neyiz bilemedim

offf gülüyorum durduğum yerde sinirim bozuldu

-napıyosun baba
-göğsümün kıllarını alıyorum kızım :KK70:

valla bi an okuduğuma inanamadım yanlış okudum herhalde diye ikinci kez okudum.
bu bilgiyi neden paylaşma ihtiyacı duymuş, neden göğüs kıllarını alırken sizi aramak aklına gelmiş.
bana normal gelmedi bu davranış. bence iyice gözlemleyin kp yi. hemen evlilik kararı vermeyin.

ilk kısım da normal değil bence ikincisi de..
birincisi; milletin yanında (ki bu insanlar şuan el ama yakında dünür olacak ayıptır) kendi kızları hakkında öyle konuşan kim bilir senin hakkında neler söyler..
ikincisi de ikinci kısım.. sapık haricinde de hakaret etmek istedim ama sonuçta senin kp adayın.. sustum..
Allah ıslah etsin..

benim kp sen normal doğumdan korkuyor musun diye soruyor ... biraz rahat insanlar ... başta yadırgasamda alıştım sanırım :) ama anormal davranışlar olarak kabul ediyorum ...

Bir kayinpederin yeni tanistigi ve kiz istemeye geldigi bir ortamda kendi kizlariyla ilgili "bunlar okusun istedim ama okumadilar tembeldiler, zaten biride 17 yasinda kocaya kaçti" diye bahsetmesi daha sonra nişanlilik doneminde bir gün gelinini arayip şöyle bir konuşma geçmesi
" kizim napiyosun nasilsin
-iyiyim baba sen nasilsin?
-iyiyim bende gögsümün kıllarını alıyorum" normal mi?
yok artık ya eşiyle mi konusuyo bu adam denir mi öyle

hahaha canm kusura bakma gulesim geldi :) Fazla konusma ya ne bicim adam o bi insan birak gelinini karisina bile zor soyler killarimi aliyorum diye. patavatsizlgina izin verme o kotu bisey derse direk yuzune soyle baba niye boyle seyler diyosun bana ayip degil mi de.

Back
X