- 24 Haziran 2011
- 23.307
- 48.409
- 798
- Konu Sahibi veronika_nika
Diyor ki gelin hanim evlendikten sonra bakimimi sen yaparsin artik epilasyon falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kayinpederin yeni tanistigi ve kiz istemeye geldigi bir ortamda kendi kizlariyla ilgili "bunlar okusun istedim ama okumadilar tembeldiler, zaten biride 17 yasinda kocaya kaçti" diye bahsetmesi daha sonra nişanlilik doneminde bir gün gelinini arayip şöyle bir konuşma geçmesi
" kizim napiyosun nasilsin
-iyiyim baba sen nasilsin?
-iyiyim bende gögsümün kıllarını alıyorum" normal mi?
yok artık ya eşiyle mi konusuyo bu adam denir mi öyleBir kayinpederin yeni tanistigi ve kiz istemeye geldigi bir ortamda kendi kizlariyla ilgili "bunlar okusun istedim ama okumadilar tembeldiler, zaten biride 17 yasinda kocaya kaçti" diye bahsetmesi daha sonra nişanlilik doneminde bir gün gelinini arayip şöyle bir konuşma geçmesi
" kizim napiyosun nasilsin
-iyiyim baba sen nasilsin?
-iyiyim bende gögsümün kıllarını alıyorum" normal mi?
Valla benimde aklima o gelmisti, devaminda öyle birsey söyler diyeDiyor ki gelin hanim evlendikten sonra bakimimi sen yaparsin artik epilasyon falan
Malesef evlendim bile ama şu an başka sebeplerle göruşmuyorum onlarlaHemen evlenmeyin iyice tanıyın bu aileyi...
Bunun samimiyetle uzaktan yakından alakası yok...
Bazen ileride yaşayabileceğimiz şeyler kendini gösterirler, bu olayda olduğu gibi...