Aynıııı benBak işte bunun yasaklanmasına çok sveindim. Bu madde yasaklanana kadar kozmetik ürünü kullanmama protestosu yapıyordum. Artık kullanabilirim.
Aynıııı benyaşlanınca boya badana yaparım yüzüme, yaşlanınca genç sansınlar diye hile yapacağım
Birde öyle bir durum var değil miBiz genç kalicaz dostum yaslanmicaz ki...
yves rocher ürünlerinde de varmıydı ki?Bak işte bunun yasaklanmasına çok sveindim. Bu madde yasaklanana kadar kozmetik ürünü kullanmama protestosu yapıyordum. Artık kullanabilirim.
Birde öyle bir durum var değil mibebeksi cildimizle senelere meydan okuyup bitmeyen enerjimizle gençliğin formülünü bulduğumuzu ispatlar gibiyiz
Muhteşem vücutlarımız gelecekte mumyalanıp 25. yüzyıl kadınlarına işte bu 2 şahane beden hep gençti diyecekler
Bizi dondurup uzaya fırlatsınlar 3000 yılında uyanır herkesin ödünü patlatırız
yves rocher ürünlerinde de varmıydı ki?
Fena mı Sephoraa'm, gençlik iksirim, tarih yazacak ikimiziHayal gücünü yediğim. Kozmetikten nereye geldik. Kapsüle koysunlar bizi, 1000 yıl sonra açıp çıkarsınlar.
bi arada cenin var diyorlardı o doğru mu bilen var mı?
banada şehir efsanesi gibi geliyor ama bilemedim bilgisi olan varsa bilgilendiriversin :)koyun plezentası satılıyor ama cenin duymadım valla
Geçenlerde bi torbada 20 küsür cenin bulmuşlardı çöpe atılmış. Bence öyle bir şey olsa hastaneler çöp etmez kullanırdı bunu.banada şehir efsanesi gibi geliyor ama bilemedim bilgisi olan varsa bilgilendiriversin :)
aiyyy çöpe mi atmışlarGwçw
Geçenlerde bi torbada 20 küsür cenin bulmuşlardı çöpe atılmış. Bence öyle bir şey olsa hastaneler çöp etmez kullanırdı bunu.
bi arada cenin var diyorlardı o doğru mu bilen var mı?
yok artıkorta asyada yenildigini duymustum ....
yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?