Cilt Bakımı Ürünleri Kozmetik Ürünler ile Eczane ürünleri Arasında Ciddi Farklar Var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
biraz kontrol ettim böyle bir kıyaslamanın yapıldığı başlık bulamadım...aramızda bu konularda çok deneyimli, araştırmış arkadaşlar var...eczane ürünleri la roche, avene, ddf vb ürünler ile clinique, lancome, biotherm gibi ürünler arasında ne gibi farklılıklar vardır? yardımcı olursanız çok sevinirim...

• Konu Sahibi EU1
galiba cilt tipine beklentilere göre değişiyor kıyaslamalar.

mesela clinique, biotherm gibi markalardan çok memnun olanlar da var ama tam tersine memnun olmayanlar da var.

ben clinique 3 lü setinden kullanmıştım temizleme jelinden memnun kalmamıştım iyi temizlemiyor gibi geliyordu bana.

ama eczane ürünlerinde denemek amaçlı avene nin yüz temizleme jelinden çok memnun kaldım ama bazıları da ciltlerini yağlandırdığından yakınmış.bende böyle bir sorun olmadı.

daha güvenilir olduğunu düşünüyorum eczane ürünlerinin. murad ın nar özlü temizleyicisini kullandım memnunum mesela ama yine beğenmeyenler de var.

özellikle temizleme jelleri,tonikler, nemlendiriciler gibi ürünlerini deneyerek kıyaslama yapmak uygun olur.

bu yüzden ben eczane ürünleri derim ama bir başkasının cildi kozmetik ürünleri de tolere edebiliyordur memnundur bilemem

• Konu Sahibi EU1
from6234 teşekkür ederim...işte bu fikirleri duymak istiyorum bu ürün ler hangi ciltlerde farklılık gösteriyor? kimler yarıyor yani sorunlu ciltler eczane ürünümü kullanmali gibi...ilgine tekrara teşekkür

• Konu Sahibi EU1
aslında eczane ürünü daha güvenilir gibi geliyor bana ama nedense çok fazla işe yaramıyormuş gibi de geliyor ben tam cvbı ne kozmetikte ne dermokozmetikte alamadıgım içindir herhalde ..ama bence cilde hangisi iyi geliyorsa o ve deneme yanılma yoluyla maalesef yapabilirz bunu eczane ürünü birine iyi gelirken digerine iyi gelmiyor bu kozmetik ürünler içinde geçerli ..ama tabii ki hangi cilt hangi ürünü kullanıyor mennunmu memnun degilmi en dogru cvbı burada bulabiliriz sanırım..

• Konu Sahibi EU1
from6234 teşekkür ederim...işte bu fikirleri duymak istiyorum bu ürün ler hangi ciltlerde farklılık gösteriyor? kimler yarıyor yani sorunlu ciltler eczane ürünümü kullanmali gibi...ilgine tekrara teşekkür

benim cildim karma.T bölgesi yağlı yanaklarım kuru. sivilce sorunum yok ama bakım yapmadığım zaman burun üstünde komedonlar oluşuyor.

tedavi amaçlı değil de bakım ve temizlik amaçlı ürün kullanıyorum canıma.s.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi EU1
Tedavi amaçlı ürünler herzman bence doktor kontrolü altında ollmalı.kendı kafanıza göre ilaç almayın.her cilt tipi farklıdır ve değişkenlık gösterir.bazılarına iyi gelen herkeze iyi gelmek zorunda değildr.bilinçlı olalım diyorum:)))

• Konu Sahibi EU1

eczane ürünlerini tercih edenlerdenim,murad ın ürünlerini kullanıyorum çok memnunum,daha önce kozmetikleri de kullanmıştım çok fark etti diyebilirim,tedavi amaçlı ürünlerin mutlaka doktor kontrolünde yapılması gerektiğini düşünüyorum,hatta birkaç arkadaşım temizlik ve bakım amaçlı aldıkları ürünleri bile dermatolağa danışıp aldı.

• Konu Sahibi EU1
arkadaşlar teşekkürler...eczaneye gidiyorsun bişey söylüyor...markaların uzmanları daha başka şeyler anlatıyor...bende sizlerin fikirlerini merak ettim

nurcum sen laroche posay kullanıyormuşsun diger topikte gördüm..sivilce sorunun varmı iz falan..memnunmusun peki ne gibi etki gördün?

nurcum sen laroche posay kullanıyormuşsun diger topikte gördüm..sivilce sorunun varmı iz falan..memnunmusun peki ne gibi etki gördün?

canım benim cildim sorunsuz normal ile karma arası birşey....kuruluk daha fazla o da iklimsel olarak artıp azalıyor...ben jel, nemlendirici ve termal suyunu kullanıyorum...bir kere cildi güzel temizliyor fazla kurutmuyor....yumuşatıyor aksine...nemlendiricisi 15 faktör güneş korumalı...yani ondan çok memnunum yağlandırmıyor, parlatmıyor cildimi, kokusu güzel, eee yumuşacık yapıyor...kuzenim aynı markanın lekeli ciltler için olanını kullanıyor çok memnun...başlığı açmamın sebebi pahalı ürünlerin gerçekten farkı olup olmadığını bilmek istiyorum....şu anda ingilteredeyim ve la roche, avene markaları çok fazla satılıyor eczane ürünü olarak

sende sivilce sorunu yok benim var o yüzden bu ürün naısl fayda ettimi diye sorayım dedim.aveneyi bende duydum bakalım sebamed de düşündüm ama bilmiyorum ne alsam..varmıs enin önerecegin..

kızlar bende eczanelerde satılan ürünleri kullanıyorum...bana daha güvenilir geliyor..vıchy normadermi kullanıp cilt sorunumu hallettikten sonra..normal nemlendiricilere geçtim..şimdi vıchy nin göz kremini ve dr murad ın nemlendiricisini kullanıyorum....çooooooook memnunum..o kozmetikçilerden aldıklarımızın sadece kutusuna para veriyoruz...ama şunuda söylemeden geçemem:clinique in maskeleri güzel...

merhabalar
ben de cuma akşamı eczaneye gittim.. cildime baktırdım.makineleri var..cildini nerdeyse dibine kadar gösteriyor :) ama korkunçç siyah noktalar kıllar deri öyle gözüküyo ki ödün kopuyor :)neyse,
avene i tavsiye etti görevli hanım. epey konuştuk, sorular sordu. cildim karma çıktı. sağolsun bir de bana peeling ve nem maskesi uyguladı. çok hoşuma gitti.
temizleyici, nemlendirici ve güneş koruyucu minik test ürünleriyle ordan ayrıldım. çünkü denemeden almak çok hata olur. çünküüü pahalı ürünler bunlar
2-3 gündür cildimi iyi hissediyorum.. deniycem beğenirsem alıcam yada en azından temizleyicisini alırım ve güneş koruyucusunu.. yani ne bileyim bütçeme göre artık..
temizleyici+nemlendirici+göz kremi+güneş koruyucu (yüz eller için) bunların hepsine indirimde yaparak 165 dedi.... karar vericem çok pahalı benim için...
benim nacizane tavsiyem ... cilt tanımı yapan bir yerde cildinizin nasıl olduğunu öğrenin önce.. bazen sandığınız gibi olmuyor.. mesela ben alnımın kaşımın ortasını bi görüdm şok oldum ben oraya yağlanır yağlıdır diye kremi ya az ya da hiç sürmezdim. meğer oram pul pul yıpranmış kup kuru.. yada siyah noktalarımın bu kadar engebe yaptığını görmek.. o kadar güzel makineler var ki.. bence önce yüzümüzü tanıyalım, ondan sonra ürün arayıp kullanalım.. ve tester deneme kullanalım ki cebimiz de yanmasın...
eğer memnun kalırsam para da ayarlayabilirsem alıcam ama alamazsam cildime uygun tavsiyesini alıp uygun birşeyler alıcam cildime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…