merhabalar
ben de cuma akşamı eczaneye gittim.. cildime baktırdım.makineleri var..cildini nerdeyse dibine kadar gösteriyor :) ama korkunçç siyah noktalar kıllar deri öyle gözüküyo ki ödün kopuyor :)neyse,
avene i tavsiye etti görevli hanım. epey konuştuk, sorular sordu. cildim karma çıktı. sağolsun bir de bana peeling ve nem maskesi uyguladı. çok hoşuma gitti.
temizleyici, nemlendirici ve güneş koruyucu minik test ürünleriyle ordan ayrıldım. çünkü denemeden almak çok hata olur. çünküüü pahalı ürünler bunlar
2-3 gündür cildimi iyi hissediyorum.. deniycem beğenirsem alıcam yada en azından temizleyicisini alırım ve güneş koruyucusunu.. yani ne bileyim bütçeme göre artık..
temizleyici+nemlendirici+göz kremi+güneş koruyucu (yüz eller için) bunların hepsine indirimde yaparak 165 dedi.... karar vericem çok pahalı benim için...
benim nacizane tavsiyem ... cilt tanımı yapan bir yerde cildinizin nasıl olduğunu öğrenin önce.. bazen sandığınız gibi olmuyor.. mesela ben alnımın kaşımın ortasını bi görüdm şok oldum ben oraya yağlanır yağlıdır diye kremi ya az ya da hiç sürmezdim. meğer oram pul pul yıpranmış kup kuru.. yada siyah noktalarımın bu kadar engebe yaptığını görmek.. o kadar güzel makineler var ki.. bence önce yüzümüzü tanıyalım, ondan sonra ürün arayıp kullanalım.. ve tester deneme kullanalım ki cebimiz de yanmasın...
eğer memnun kalırsam para da ayarlayabilirsem alıcam ama alamazsam
cildime uygun tavsiyesini alıp uygun birşeyler alıcam cildime..