• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozmetik Markalarının Okunuşları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bvlgari nasıl okunuyor bilen var mı acabaa

ben de genel bir ipucu vereyim, böyle okunuşu merak ettiğiniz bir marka olduğu zaman, markanın adı yanına "pronunciation" yazıp google da aratın. nasıl okunduğuna dair videolar çıkıyor, öyle de bakabilirsiniz.

senelerdir kullandığım çoğu markayı yanlış telafuz ediyomuşum bu site sayesinde herşeyi öğrenmek mümkün :)

şimdi yine baktım chole icin, e nin uzerinde işaret var asıl yazılışında! bu yüzden yine araştırdım "koleiy" seklinde oldugu soyleniyo okunuşunun... ben hep ingilizce düşünüp şole/ çole seklinde okuyodum

ben de çol diye o'yu uzatarak okuyodum,yardımcı bayan ne? deyince anladım ki yanlış okuyomuşum.:ssz:

merhaba arkadaşlar,
geç cevap yazıyorum ama başka merak eden arkadaşlar olursa chloe nin okunuşu kıloyi dir.kendisi cok ta sevdigim bir bayan ismidir.sevgilerle.

la roche posay acaba nasıl okunuyor fransız markası oldugundan çok farklı bir okunuşu olduğunu düşünüyorum. Sonuc olarak Yves rocher ı yiv roşe diye okunuyorsa acaba bu nasıl okunuyordur.

Back