Kozmetik kıyafet ayakkabı herşey çok uygun

Tüh kaçırdık deseneee =D canımız sağolsunnnn şu saç bakım şeyini ben çok merak ettim kel kalırsam vururum seni nasıl kullancağımı kağıda yaz

ben almıştım ondan bu hafta geldı cok guzel kokuyo ya sırf kokusu ıcın bıle kullanılır

alır ya sıvı ürün yok içinde bunların
saç bakım yagı katı halde. muslukta sıcak suya tutuyorsun ya da sıcak suyun içine atıp bekletiyorsun o zaman sıvılaşıyor.

Almazsa başka kargo ile at kanka ..
Ben sana adresi vereyim
Senin kargoyuda bunları almaya indiğimde paketler yollarınnn tamam mı canım ?

az temiz kokarsın fenamı işte kokmuşşşşş

Temiz kokmıycam hindistan cevizi kokcam temiz koku farklıdır tağam mı Geçen maski bana varya bildiğin ruj seti yollamıştı hediyeee

Kutuyu bi açtım
Rujları alıp alıp atmış
İnceledim dudak izi yoktu hahahaha

Gelsinde deniycem bakalımmm nasılmış merak ettim =)

kıskanmadımkiiii

istediğin bişi varsa yollıyım sanada .k argo ödersin bi. yeterki birilerinin işine yarasın
gerçi bişi kalmadı sömürdü bu kuyu cadısı el kremiyle boncuklu oje var. boncukları bi yerine takarsınn

az kaldı ben sana takıcam bişey
ya su sac bakım yagında gozum vardı ama kactı ya ruj varmı ruj??

az kaldı ben sana takıcam bişey
ya su sac bakım yagında gozum vardı ama kactı ya ruj varmı ruj??

Bunu maskaranın bir dolabı var
Yememiş içmemiş tüm paraları kozmetik ürünlerine yatırmışşşşşş Temiz kız
Hiçte kullanmamış müşteri çekeyim durun...

Son düzenleme:

alaydın kızım aylardır duruyo garibim orda bir başına
ruj kalmadı ya
birkaç tane kendi kullandıklarım var.

nebılıyım va bıtek onun ıcın kargo vermek ıstemedım ama urunlerın belli temiz seni seniiii:13::13:

nebılıyım va bıtek onun ıcın kargo vermek ıstemedım ama urunlerın belli temiz seni seniiii:13::13:

haklısın kargoyla katalog fiyatına geliyor
bir sürü vardı böyle birkaç kere kullandığm ama unutup kıyıda köşede kalanlar attm onları ya başkasının kullandığını kendim süremem.başkasınada kullandığım şeyi gönderemem .hemde önceden aldıklarımdı
buraya koyduklarım yeni alınmış tarihi geçmemiştir yani

colins marka baharlık mont duruyormu cnm? o duruyorsa deborah allık ve flormar ojeyı de almak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…