Cilt Bakımı Ürünleri Kozmetiğe Para Dökmeyin Beni Dinleyin :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
geçen gün cilt doktoruna gitmiştim. elimin üzeri kaşınıyor ve buyüzdende tahriş olmuş kızarmıştı.
bana egzama dedi. cildiminde çook kuru olduğunu söledi. Ve ellerim için EXCİPİAL LİPO verdi. Gerçekten faydasını gördüm. ellerimi yumuşacık yaptı. çok güzel bir nemlendirici. Fkat bir ay kullan kontrole gel dedi. bakalım ne olacak..

ewet arkadaşlar bu kremi önce teyzem topuklardaki çatlaklar için söyledi sonra halam nemlendirme için şimdi babam herr ay gidiyo yazdırıyo butün aile liposunu kullanıyoruz nemlendirme konusunda 1 e 1
hydro sunu bugün duydum yüzüm için onu aldıracağım babama şimdi.
ayrıca bi teşhis ile birlikte reçete edilince (uzman dr yazmalı) dewlet ödüyor ayrıca liposu 12 ytl hydro su 5 ytl civarında.
kuru cildiniz war ise bence nemlendirme için çok iyi.topuk çatlaklarınada çok iyi geliyo kuzenim her duştan sonra tüm vücuduna uyguluyormuş yani bi zararını biz görmedik sewgiler...

İHTİYOZİS VEYA KSERODERMA teşhisler bu ikisinden biriymiş nette buldum ;)

lipo olanı çatlaklarada iyi gelirmi acaba?
nemli tutmuş oluruz belki çıkmasını önlerz..bilen varmı?:sm_confused:

ben bugün nemlendirici olarak hydro aldım, lipoyu önceden beri vücuduma kullanıyorum ve çok memnunum. konuya yazılmayalı uzun zaman olmuş ama şansımı deneyip bir soru sorayım. bu hydro kremi düzenli yüzüne kullanan ve yüzünde sivilcelerden kalan lekeleri olan arkadaşlar , lekelerin düzelmesine bir katkısı oldumu acaba?

benim cildim karma. geçen sene hydrosunu alacağıma liposunu almışım yanlışlıkla. ve yüz için kullandığımda aşırı yağlı geldi bana sivilcelerimi azdırdı. ama banyo sonrası vücut losyonu olarak harika. geçen gün eczanede bir de üre lisini gördüm %10 üreli yazıyodu. hydro ve lipoda da üre var ama daha az miktarda

burdan acık acık söylemem sanırım doğru olmaz ama en basit bir ornek verebilirim. YSL markalı bir rimeli piyasada sordum 75 ytl idi.. ben 45 ytl ye aldım diyebilirim..

internetten hangi siteden alıyorsun ? linkini vermesen de ismini yazmanda herhangi bir sakınca olacağını sanmıyorum

strawberrynet mi yoksa başka bir site mi ? paylaşmak istersen seviniriz.

exipiali topuklarım için kullanıyorum..memnunum..fakat selülit jelinin bi materyalini yanlış kllanmam sonucu bacaklarımda pütürlü bi tahriş oluştu..şimdi orası için kullanıyorum umarım faydası olur..kendim ettim kendim buldum diyelim:)

Excipial hydro hamilelikte güvenli kullanılır mı? Doktoruna soran var mı? Doktorumla görüşmeme 2-3 gün var da...

bende 17 haftalık hamileyim. doktorum deri döküntülerim için bu losyonu önerdi.
gerçekten de çok memnun kaldım

burdan acık acık söylemem sanırım doğru olmaz ama en basit bir ornek verebilirim. YSL markalı bir rimeli piyasada sordum 75 ytl idi.. ben 45 ytl ye aldım diyebilirim..

merhaba..özelime sitenın adını yazabılır mısın rıca etsem?şimdıden tesekkurlera.s.a.s.

geçn gün gittiğim cilt dr u bana bunu verdi boynum ve dekolt bölgem için böyle kabarık kabarık kırmızı kırmızı bişiler çıktı pütür pütür duruyo bugün sürdüm bnde bütün vucuduma inş etkisi olur...

valla liposu muydu hydrası mı hatırlamıyorum ama dr alerjik egzamam için reçete etmişti.kocaman şişe zaten kullan kullan bitmio.şikayetlerim dindikten sonra vücut losyonu niyetine kullanmıştım bitene kadar.aslında içinde onca kimyasal olan kremlerdense böyle ürünler kullanmak lazım galiba.zaten biri yağ içinde su emülsiyonu,diğeri de su içinde yağ.ama biz kadınlar nedense cici ambalajlı,parfümlü,pahalı ve bol bol kimyasal içeren kremleri tercih ediyoruz hep.yüzümde kullanmadım bu arada,o konuda bişey diyemicem.

OSSQUE, ben kullandığım Excipial Hydro yu sürdükten sonra , hassasiyetten dolayı guneş ve diğer zararlı etkenlerden korumak amacıyla yaz kış 100 faktörlü Bioder ın kremını sürüyorum. cildim excipial ile nemlenmiş , bioder le de korunmuş oluyor. hiç bir leke oluşmuyor.
Excipial Hydro (yağsız) , Excipial Lypo (yağlı) , hem vucut hem yüz için kullanılabilen nemlendiriciler. Dermokozmetik ürünler.

kimisi diyo içinde üre var yüze kullanılmıyor kimisi diyor kullanılıyor şaştım yani napıcağımı ha:26:

Back
X