- 26 Mayıs 2024
- 42
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi temnuzsesii
-
Böyle bir durum yaşamadım ama letuyu bende kullandım. Ama gebe de olabilirsin İnşallah gebesindir en iyisi kan vermen seni rahatlatır.Merhaba kızlar ben yaklaşık 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum hikayem biraz uzun, evlenmeden önce adet düzensizliği olan biriydim ozamanlar doktora gittik bir problemin olmadığını söyledi sonra zaman zaman düzenli oldum zaman zaman düzensiz, evlendikten sonra 9 ay kadar sonra iyice düzensizleimeye başladı 2 3 ayda bir olur oldum. Doktora gittim doktor bana adetimi düzenlemek için başta duphaston verdi 1 ay onu kullandım sonra 7 ay boyunca cyclo progynova verdi ve onuda kullandım bu aysa letu verdi ve bunu 5 gün kullanıp günleri değerlendirmemi söyledi. Değerlendirdim ve bugün adetimin 1 hafta oluyor geçeli her gün test yaptım ilk başta 3-4 saat sonra pozitif oldu sonra zaman zaman kısaldı en son dün 10 dk ve bugün 5 dk içinde silik çizgiyi gördüm fakat hiç bir şekilde çizgi koyulaşmıyor , yani günler geçtikçe daha da koyulaşması gerekmez mi yarın kan vereceğim fakat sizden de bilgi almak istedim böyle bir durum yaşatıp hamile olduğunu öğrenen varmı. Şimdiden teşekkür ederim
Letu kullandıktan sonra gebelik oluştumu pekiBöyle bir durum yaşamadım ama letuyu bende kullandım. Ama gebe de olabilirsin İnşallah gebesindir en iyisi kan vermen seni rahatlatır.
Letu kullandıktan sonra gebelik oluştumu peki
Bekliyorum. Yumurtam çatlamıştı değerlendirdim o günleri şuan adetime bi kaç gün var bekliyomLetu kullandıktan sonra gebelik oluştumu peki
inşallah kolaylıkla hayırlısı olsunBekliyorum. Yumurtam çatlamıştı değerlendirdim o günleri şuan adetime bi kaç gün var bekliyom
Amin isteyen herkesininşallah kolaylıkla hayırlısı olsun
Kan verdin mi acaba. Hamile misin merak ettim deMerhaba kızlar ben yaklaşık 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum hikayem biraz uzun, evlenmeden önce adet düzensizliği olan biriydim ozamanlar doktora gittik bir problemin olmadığını söyledi sonra zaman zaman düzenli oldum zaman zaman düzensiz, evlendikten sonra 9 ay kadar sonra iyice düzensizleimeye başladı 2 3 ayda bir olur oldum. Doktora gittim doktor bana adetimi düzenlemek için başta duphaston verdi 1 ay onu kullandım sonra 7 ay boyunca cyclo progynova verdi ve onuda kullandım bu aysa letu verdi ve bunu 5 gün kullanıp günleri değerlendirmemi söyledi. Değerlendirdim ve bugün adetimin 1 hafta oluyor geçeli her gün test yaptım ilk başta 3-4 saat sonra pozitif oldu sonra zaman zaman kısaldı en son dün 10 dk ve bugün 5 dk içinde silik çizgiyi gördüm fakat hiç bir şekilde çizgi koyulaşmıyor , yani günler geçtikçe daha da koyulaşması gerekmez mi yarın kan vereceğim fakat sizden de bilgi almak istedim böyle bir durum yaşatıp hamile olduğunu öğrenen varmı. Şimdiden teşekkür ederim
Yaa Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsın. Herşey nasip nasibin gönlünce olsun.Canım dün verdim fakat bu sabah regl oldum sonucum yeni çıktı 7ye yakın varmış sanırım sağlık ocağında ki hemşire kimyasal olablir dedi ama dediğim gibi regl oldum
Canım tekrar kan verdin miCanım dün verdim fakat bu sabah regl oldum sonucum yeni çıktı 7ye yakın varmış sanırım sağlık ocağında ki hemşire kimyasal olablir dedi ama dediğim gibi regl oldum
Vermeme gerek kalmadı hasta oldum. Düşük yapmışım ostorojenim düşük olduğundan tutunamamış , şu an onu yükseltebilmek için ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum inşallah Allahın izniyle bu ay olurCanım tekrar kan verdin mi
İnşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın canımVermeme gerek kalmadı hasta oldum. Düşük yapmışım ostorojenim düşük olduğundan tutunamamış , şu an onu yükseltebilmek için ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum inşallah Allahın izniyle bu ay olur
İnşallah, Estrofem verdiİnşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın canımhangi ilacı verdi östrojen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?