Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar benim çene kısmım kendı ten rengımden çok koyu sıyh leke bıyık gıbı duruyo dudağımın üst kısmından çeneme kadar ne yapabılırım nasıl gıder bı bılgınız varmı?
Öncelikle dermatolog görüşü derim. Ama illa ki bir şey istiyorsan ten rengi açmak üzerine forumda başlık vardı ona bak derim. Yazacaktım linki ama bulamadım.
arkadaşlar gıttım gezmedığım dermatolog kalmadı kremler verdıler ama fayda etmedı peeling yaptırdım cıldım mahvoldu ama şimdi çok şükür ıyı ama koyuluk canımı sıkıyo
arkadaşlar benim çene kısmım kendı ten rengımden çok koyu sıyh leke bıyık gıbı duruyo dudağımın üst kısmından çeneme kadar ne yapabılırım nasıl gıder bı bılgınız varmı?
aynı sorun bende de var yaa :a015: şuana kadr kimsenin yüzünde böle bişey görmedim..bugday tenliyim ve bıyık bölgesi çeneye kadar bi ton daha koyu ve bu çok canımı sıkıyo bi çaresi yokmu ya :çok üzgünüm: