Saç Rengi ve Saç Boyama koyu sarı dore saçlarım resimli =)

bende kararsız kaldım cnm senin şimdiki rengin gibi istiyorum ama hangi renge boyamam lasım bulamadım..koyu olmasını geçtim en öenmlisi şu turunculuk gitsin..kii bu son hali büyük oranda gitmiş hali iki kez küllü renge boyadım düşün kuaför sonrasındaki tupturuncu halimi:)
okdr açtırdım yıprandı ondan koyu yapmak istemiyorum seninki gibi bi renk olsa yeter çok açıgını ten rengimde kaldırmas zaten :)

benm konumda da yazmşsn da yne sorym dedm .. sence ben ne kadar tutmalym saçmda .. dyrm 40 dk filan milan tutym daha ii olr dye emmeee blemedm bn onu .)

benimde saçlarım bu renge yakın gözlerim de mavi bana yakışmadığını düşünüyorum sizce güzel midir ki bnmkide ?:26:

bişey sorucam bnmde saçlarım bu renk ve gözlerim mavi .
şimdi tekrar saçlarımı boyayamam bu saç rengyle ve mavi gözlerle hangi makyaj güzel durur yardımcı olabilecek var mı ? lütfen:26:

bişey sorucam bnmde saçlarım bu renk ve gözlerim mavi .
şimdi tekrar saçlarımı boyayamam bu saç rengyle ve mavi gözlerle hangi makyaj güzel durur yardımcı olabilecek var mı ? lütfen:26:

toprak tonlu makyaj çokk gzl olr bence .)

canım riskli olmasa al benimkinde boya dicem ama :S ama benim boyanmadan önceki halim seninkinden açık, senin ki koyu olduğundan aynı boyaya boyasan koyu olabilir yine oyüzden benim boyadğmn bi açığını alırsan aynı renk olur gibime geliyoo

benm konumda da yazmşsn da yne sorym dedm .. sence ben ne kadar tutmalym saçmda .. dyrm 40 dk filan milan tutym daha ii olr dye emmeee blemedm bn onu .)

canım bu boya bayaaaa bi koyu. 40 dk beklersen ışıltılı bi kahwen olur bence
benim gibi 25 dk falan tutup yıkarsan aynı ton olablir de zeminin ne renkti?

BÖYLE ZEMNM .)

tatlım aldn mı sen boyayı? senin zeminin bana göre koyuymuş o yüzden emin olamadm ama resimde kahveler baskın bunu boyarsan sarı ışıltıları olan ama sarı gibi açık tonlarda olmayan bi renk elde edersin kumral gibi diye tahmin ediyorum

şimdi topicine baktm o ilk resim var ya burnundan büyük ağzı olan kızın olduğu resimmm o renk çıkabilir bence ama ilk başta biraz daha koyusu olur sora açılıp o renge dönebilir

aldm aldımm .. 8.3 aldm loreal paris'n .. Ama kaç dk tutsam dye şaştm kaldm ayol :) :18:

en garantisi saçından takip et çok koyulaşıyo gibi geldimi hemen koş yıka
boya da koy resmi ben senden çok merak ettm şu an

en garantisi saçından takip et çok koyulaşıyo gibi geldimi hemen koş yıka
boya da koy resmi ben senden çok merak ettm şu an

gıs ben ne edivecm blemedm ya.. neyse inş olr .. resm koyma knsnda söz veremem de ..nişanlm yolar sora beni ..

çooooooooooooooooooooooooooooooooook tşk ederm .) benm de bi yardımım dknr elbet sana ödeşiris bölece .)

Son düzenleme:
rica ederim ne demek lafı bile olmaz =) yüzünü kapatıp koy değiş nişanlın kimse tanıyamaz saçlarına bakarz zaten sadce

Harika görünüyor ya ışıltılı bir renk bayıldım canmm.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…