• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu sarı dore saçlarım resimli =)

yasyas44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
142
0
46
Malatya
1-2 hafta önce yeşilimsiliği alsın diye loreal koyu sarı doreye boyadm ama çok koyulaştğı için 15 dk tutup yıkadım bu tonları isteyenler için fikir oluştursun diye ekliyorum :32::32::52::52:
$Fotoğraf0...jpg

1-2 hafta önce yeşilimsiliği alsın diye loreal koyu sarı doreye boyadm ama çok koyulaştğı için 15 dk tutup yıkadım bu tonları isteyenler için fikir oluştursun diye ekliyorum :32::32::52::52:
Eki Görüntüle 159736

gayet güzel bir tonlama,,,,dore sıcak renk olduğu için soğuk olan yeşil rengi güzel baskılar...zekice bir tercih,,tebrikler....:23:

Aaa ne kadar hoş bi renk çıkmış ortaya güle güle kullan

aaa çok güzel duryor cnm sen hangi saç rengi üzerine boyadın..benim şuanda loreal koyu küllü sarı var küllü sarı yapcam acaba snein boyayı yapsam koyumu olurr ben biras daha açma istiyroumda:)

saçının rengi çok yumuşak doğal duruyo, çok güzel olmuş ve yakışmış :3:

:nazar: ay çok beğendim güle güle kullan canım çok güzel duruyor sende :71:

Aaa ne kadar hoş bi renk çıkmış ortaya güle güle kullan

aaa çok güzel duryor cnm sen hangi saç rengi üzerine boyadın..benim şuanda loreal koyu küllü sarı var küllü sarı yapcam acaba snein boyayı yapsam koyumu olurr ben biras daha açma istiyroumda:)

saçının rengi çok yumuşak doğal duruyo, çok güzel olmuş ve yakışmış :3:

:nazar: ay çok beğendim güle güle kullan canım çok güzel duruyor sende :71:

herkese çok çok çok çok teşekkür ederimmm :54::54:
saçım açılmştı we küllü bi tona boyanmştı küllü kahwe gibi resimdende azcık görünüyor açık tenliyim beyazm baya küllü ton çok soluk göstermişti o yeşilliği alsın diye boyadm bunu. o küllü rengi kuaför boyamştı üstüne bal köpüğüyle altın sarısını karştırıp boyamıştm ama neredeyse hiç etki etmemişti diyebilirm. üstüne de loreal koyu sarı doreyi boyadm bikaç yıkamada bu rengi aldı, doğal gibi duruyor bende çok sewdim. biraz daha açılsn diye açık sarı yada altın sarı boyamayı düşünüyorum ama biraz kullanıcam bunu :52::52:

kızlar kolestonmu daha iyi palette mi..kolestonun kutusundaki bakım kremi aklımı çeliyor..ama paletteninde saçı daha az yıprattıgını duydum..bilemiyorum..bilgisi ya da fikri olanlar var mı?????:43:

kızlar kolestonmu daha iyi palette mi..kolestonun kutusundaki bakım kremi aklımı çeliyor..ama paletteninde saçı daha az yıprattıgını duydum..bilemiyorum..bilgisi ya da fikri olanlar var mı?????

çok fikrim yok ama koleston yıllardır olan bi marka palette ise yeni olmasına rağmen tutulan kaliteli. bana sorarsan çok bi fark göremiyorum ben istedğin renk hangisinde gözüne hoş geldiyse onu al =)

yasyas cnmmm benim saçım koyu küllü sarı lorealin ama turunculuk hala var açtırıp boyadım çünkü:(
neyse senin acaba bu boyayı kullanmadan önceki saç renginin resmi varmııı merak ediyroum hangi renkten bu renk oldu..tam istedigim gibi bi renk çünkü:)lorealin küllü sarısını alcaktımda seni görünce karar veremedim:)

canım benm öncelikle çok saol :54:
inşallah senin saçların daha güzel olsun (: şuan saç rengin nası bi resim ekleyebilir misin? tam hatırlamıyorum ama sanıyorm önceki hali şu renkti $Fotoğraf094.jpg

eski saç renginde güzelmiş cnmmmm ama turuncu deilmiş:)
ben boyalara bakarken dore bakır gibi renkleri direk eliyordum çünkü zaten turunculuk var onlarda iyicene turuncu yapar diye almıyorudm ama senin saçlar tam istedigim renkkk ama benim şimdiki rengim ile senin eski renginnnn hiç benzemiyo:(
acaba nasıl olur kararsız kaldımmm ya senin boyadan yada küllü saır alcam ama kararsız kaldım:)kahve köpüğü falanda güzelde turunculuk yaparmı acep:)
bak şimdi böle cnmmm loreal küllü koyu sarı akmış hali:)
] [/QUOTE]

benim şuan boyadğmla seninki arasında isim olarak sadece "küllü ve dore" ifadeleri farklı niye bukadar farklı çıkmş anlayamadm bende :(
benim eski saçımda matlık ve yeşillik vardı ondan dore aldım ben ki yeşilliği de aldı. hmmm ne desem bilemedm ki koyu sarıya göre de baya koyu çıkmş canım senin renk oyüzden beklemedm ben yıkadm hemen :D
loreal açık sarı alsan anca açıp koyu sarıya döner gibi geliyo ama denemediğimden yanlış yönlendirmek hiç istemem :(

Back