saçlarımı suyla ıslatsam üzerine gliserin sürsem 1 saat bekletsem ne olur çokmu yıpratırım? :S saçlarım kızıl kahve koyu kahve yapmak istiyorum içleri daha koyu saçımın renk eşitsizliği var
gliserin kızıl kahve saçı koyu kahve renge kırmaz,,, 1 saat bekletilince saç renginiz kırılırmı fikrim yok açıkcası,,etki edeceğini sanmam o kadar kısa sürede..ben 20 saate yakın beklettim,1 ton kırıldı ancak....oryal değilki bu hemen bi saatte hoooppp açsın rengini.....niye yıpransinki ayrıca?....peroksit değil OH içeriyor?
rica ederim.... herkese uygun olmayabilir,,dedim zaten.....benim bildiğim 1 saatlik süre zarfında saçın rengini açacak tek kesin şey oryal....gliserinden medet ummayın...bu uygulama sadece 1-2 ton farklılıklarını yumuşatıp,daha homojen görüntü elde etmek isteyenler için....
Bişey daha soracağım, benim saçlarım kızıldı, türk kahvesine çevirmeye çalışıyorum. Dipleri çok güzel oldu ama uçları o kadar koyu ki, sinir oluyorum saçlarıma, sürekli toplu tutuyorum. Uygulamadan sonra sadece uçlarımı açılır, ya dipleri de iyice açılırsa, daha kötü olmaz mı
ya şimdi canım benim saçımı Moka ile boyamıştım önceden. işte dün saçımı Palette Kahve Köpüğü ile boyadım. fakat dipleri rengin aynısı tam tutmasa bile açıldı fakat saçımın geri kalanı daha koyu bir renkte... ben şimdi Gliserin kullanmak istiyorum. nasıl bu renkleri eşitlerim. birde saçımın alt arka kısımları dahada koyu siyaha yakın bir renk. bütün saçım aynı renkte olsun istiyorum. Kahve köpüğü tam tutmasa bile rengi ona yakın olsun istiyorum. napmamı önerirsin canım? saçımı bir daha kahve köpüğü ile boyamayı düşünüyorum sizce tutar mı? yada başka bir şey önere bilirmiisniz? birde 20 saat sürem yok yarın okulum var ve bu geceye yada sabah 6ya kadar sürem var. bu kadar sürede ne yaparsam saçım eşitlenir acaba? rengide düzelir lütfen yardım edin...
ya şimdi canım benim saçımı Moka ile boyamıştım önceden. işte dün saçımı Palette Kahve Köpüğü ile boyadım. fakat dipleri rengin aynısı tam tutmasa bile açıldı fakat saçımın geri kalanı daha koyu bir renkte... ben şimdi Gliserin kullanmak istiyorum. nasıl bu renkleri eşitlerim. birde saçımın alt arka kısımları dahada koyu siyaha yakın bir renk. bütün saçım aynı renkte olsun istiyorum. Kahve köpüğü tam tutmasa bile rengi ona yakın olsun istiyorum. napmamı önerirsin canım? saçımı bir daha kahve köpüğü ile boyamayı düşünüyorum sizce tutar mı? yada başka bir şey önere bilirmiisniz? birde 20 saat sürem yok yarın okulum var ve bu geceye yada sabah 6ya kadar sürem var. bu kadar sürede ne yaparsam saçım eşitlenir acaba? rengide düzelir lütfen yardım edin...
günaydın...canım gliserinle o ton farklılıklarını gidermen 1 yılı bulur bence,,,,sen kuaföre gitmelisin...böyle çok renkli saça ne uygularsan uygula dalgalı sonuç alırsın çünki...anca sebat edip bir kaç uygulamadan sonra rengi oturtmak var ama yine de tam homojenize olmaz seçeceğin renk..taban renklerin çok alacalı çünki,,,