• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renkli saç mı? Sarı saç mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SArı tonları daha iyi duruyor bence..

kizlar benim tenim beyaz gözler koyu kahveye yakin kaslarim siyah sacimin dogal rengi kahve ben yazin sariya boyucam ama tereddüt ediyorum kardesim gitmez yüzüne diyo bende karasiz kaldim yardim edin yaza daha var ama fikir olur en azindan her sari gitmiyo bide bu sorun var napicam ben

kizlar benim tenim beyaz gözler koyu kahveye yakin kaslarim siyah sacimin dogal rengi kahve ben yazin sariya boyucam ama tereddüt ediyorum kardesim gitmez yüzüne diyo bende karasiz kaldim yardim edin yaza daha var ama fikir olur en azindan her sari gitmiyo bide bu sorun var napicam ben

boyatacagin sarinin tonuna gore degisir canim..kaslarin siyahsa platin sarisi guzel olmaz.kaslarinida actirman gerekir ki kaslar uzarken cok kotu bi gorunum oluyor

Kızlar siz hangi rengi seviyorsunuz koyu mu yoksa sarı renk mi daha iyi?????
Beyaz tenlilere sarı cildi daha soluk ve hasta gibi gösteriyor diyorlar :sm_confused:

evet ten beyaz olunca saclarda sariysa birde makyaj yoksa insan hastalikli gibi gozukuyor ama bence beyaz tene yakisiyor sari sac tabii surekli bakimli olup makyaj yapmak kaydiyla.birde sari sac cok bakim istiyor fonsuz tiftik tiftik gibi duruyor...ama benim favorim SARIII:lepi:

valla bende beyaz tenliyim ve saçımıda sarıya boyattım bence
beyaz tende sarı muhteşem duruyor kesinlikle tavsiye ederim...

Koyu renk saçı daha çok beğeniyorum ben:)
Saç rengim kestane,beyaz tenliyim saçlarımı koyultmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.:uhm:
Sarı saça gelince ne bileyim pek sevmiyorum artık.
Kızıl saçı da severim:)onu da es geçemeyeceğim.:)

canım o zaman bence sen hangi renkte kednini daha güzel
hissediyorsan hangi rengi beğeniyorsan o renkte kal derim...

boyatacagin sarinin tonuna gore degisir canim..kaslarin siyahsa platin sarisi guzel olmaz.kaslarinida actirman gerekir ki kaslar uzarken cok kotu bi gorunum oluyor
dedigin gibi canim acik sari olmaz zaten biraz koyu sari olmali canli dursun yüzüm saol cvp ickaydirigubbakcemile3in

eğer benim gibi beyaz tenli ve yeşil gözlüyseniz kesinlikle kahverengi diyorum :lepi: sarı hiç güzel olmuyo :1closedeyes:

sadece karamelvebakır renklerinden nefret ediyorum ama saçım bakıra dönüştü kumral akıncaaa :kızgın:

bende açık tenlilere sarıyı daha çok yakıştırıyorum , kadın zaten bakımlı olmalı,açık renkte de koyu renkte de hafif makyaj kadını bakımlı gösterir,sarı hatta platin saçlarım olmasına rağmen çok az bir makyajla gayet hoş olabiliyorum

ahh bir bilsem...:) ya aslında her ikisi de çok güzel ama asıl benim sizlere sorum olacak.. yazın kısmetse düğünüm olacak kızlar,sarışın gelin olmak istedim ve saçlarıma röfle attırdım ama şimdi çok kararsızııımm:((( üfff çok da tatlı karamel ve çikolata tonları var bu sene..sizce gelinliğe en çok hangisi yakışır..aceleeee..

Ne koyu olacak benim saçlarım ne açık :ecrin_bebek:
Sevmiyorum siyahı da sarıyıda
Siyah saç yüzü sert gösteriyor
Sarıda büyük
Tam ortası kumral , kahve kaydirigubbakcemile2

kızlar benim saçlarım şuan sarı röfel ama çiğ sarı daha birkaç kez daha boyatmalıyım sanırım ama şimdi de karamel çikolata tonları çok hoş geliyo sarı istedim o kadar ama ne biliyiim yazın da düğünüm var hangisi daha çok yakışır gelinliğe....lütfennn

ben beyaz tenliyim 1 ay önce sarıydı saçım çikolata kahvye boyadım sarı daha dikkat çekici gösterişli ama kahvede çok yakıştı loliş oldum daha bi genç gösterdi.

:)) aslında nişanlım da bi kere de sarı yaptır dedi ama benim şimdi ilk düşüncem sarı saç gelinlikle hoş olur mu yaani ne biliyim solarium falan olunca hoş mu olur yoksa bu sarı tonu değişir mi röfle attırınca ya da kendim düz boya mı yapsaaam:((

canım sarıya kendin boyama çünki en sarı rengi alsan dahi turuncu gibi bir renk ortya çıkıyor ben dip boyasını kendim evde yapıp kuaförde röfle attırıyorum çünki dipte küllü açık kumral çok güzel oluyor sarının altına herkesin yaptığı pekhoşuma gitmiyor. sarı hoş olur neden olmasın yalnız boyatırken kaşlarını açtırmayıda unutma sarı saçta siyah kaş eğreti duruyor. ben genelde yazın sarı kışın koyu oluyorum.

hmm.. çok teşekkürler canım kaşlarımı da kırdırttım ama yine siyaha döndü,şimdi benim aslında sapsarı değil röflelerim ben civciv gibi sarı istiyorum ama olur mu olmaz mı:( üff bilmiyorum ki sanki yaşımı da büyük gösteriyo,hem de çekici olmasını istiyorum ama en önemlisi düğünüm...

düğünün ne zamanki. düğüne kadr olmadı değiştirirsin. yada civciv sarısı peruğu bi dene bak oluyomu.

Back