Koyu renk sürüntü şeklinde kanama

Matmazelinbiri

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
60
12
31
Merhaba kızlar, 4 gun önce pembemsi ama damlacik seklinde kanamayla doktora gitmiştim dusuk tehliken var demisti ve progestan vermişti, suan 6+5 gunluk gebeyim, bikac gundur kanamam yoktu ama bugun siyaha yakin sürüntü seklinde pecetenin üzerinde kanama gördüm, kanama gibide degildi tuhafima gitti, istanbuldan depremi hissettik biraz panik yaptim o ara karnimda sancılandı, acaba korktugum icin mi oldu, yoksa dusuk mu yapiyorum dicem ama öyle sivi akinti degil 🤷🏼‍♀️ Kafam cok karisti fikirlerinizi paylasabilir misiniz ? Haftaya doktora gidip kalp atışına baktiricaz korkuyorum

Benim 4 gündür kanamam var ama öyle hafif falan değil kırmızı renkli ve çok adet kanı gibi şimdi biraz hafifledi ama normal sanki hamile değilim de adet olmuş gibiyim doktora gittim düşük riskin var dedi ağrı başladığında düşük yaptığını anla dedi ama benimkiler ikiz olunca sadece kanama bir işaret değilmiş ama çok huzursuzum çünkü bildiğin regl olmuş gibi oldum. Bide şöyle birşey duydum 6-8. haftalarda hafif miktarda kanama olabiliyormuş ilerleme kanamasıymış adı belki sizinki böyle birşey olabilir

Cok gecmis olsun umarim bebekleriniz saglikla tutunur size 🤲🏻🤲🏻 Bana da dusuk tehliken var dedi doktor ama öyle sıvı bi akintim hic olmadı, başlarda pembe 2-3 damla oluyordu, simdi siyaha yakın yine akışkan degil. Ama kasiklarimda agri cok sirtima da vuruyor. Yatsam da, su icmeye kalksam da hemen basliyor agrilar 🤦🏼‍♀️ İnsallah evlatlarimizi sag salim kucagimiza aliriz🤲🏻 Ben 1 yil once bi evladimi daha kaybettim 11 haftaya kadar bekledik ama hic kalp atisi alamadik ama hic boyle kanama, sanci falan olmazdi 11 hafta boyunca 🤷🏼‍♀️ Gecen defa kalp atışıyla sınadı Rabbim, bu defa düşükle sanırım 🥺😔 Rabbim en hayirlisini en hayirli zamanda nasib etsin insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Cok gecmis olsun umarim bebekleriniz saglikla tutunur size 🤲🏻🤲🏻 Bana da dusuk tehliken var dedi doktor ama öyle sıvı bi akintim hic olmadı, başlarda pembe 2-3 damla oluyordu, simdi siyaha yakın yine akışkan degil. Ama kasiklarimda agri cok sirtima da vuruyor. Yatsam da, su icmeye kalksam da hemen basliyor agrilar 🤦🏼‍♀️ İnsallah evlatlarimizi sag salim kucagimiza aliriz🤲🏻 Ben 1 yil once bi evladimi daha kaybettim 11 haftaya kadar bekledik ama hic kalp atisi alamadik ama hic boyle kanama, sanci falan olmazdi 11 hafta boyunca 🤷🏼‍♀️ Gecen defa kalp atışıyla sınadı Rabbim, bu defa düşükle sanırım 🥺😔 Rabbim en hayirlisini en hayirli zamanda nasib etsin insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
son durum nedir gebelikte

X