Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renk saça röfle gider mi?

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
0
İzmir
Koyu kestane saça (hemen hemen siyaha yakın) röfle gider mi? Giderse ne renk bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kıyamıyorum saçlarımın hepsini boyatmaya bari böyle değişiklik yapıyım tabi güzel olcaksa...:1rolleyes:

Benim saçım koyu kestane saçlarımda kendi saçım üzerine platn röflelerim var.10 senedir yaptırıyorum.İşte şimdi 7 ay oldu yaptırmayalı.Tenimle uyumlu çok fazla makyaj filanda istemiyor.Zorlanmıyorum kullanırken.

Çok esmer tene sahip değilsen sık röfle hoş olur.Ama karamel üzerne röfle yapabilirsin daha doğal durur.

şutarafagitti şu şekilde

Son düzenleme:
koyu saçın üzerine çok kötü duruyor bence...ohaoldumsmile

benim saçım koyuydu gittim derdime neyse heves işte yaptırdım hiçmi hiç beğenmedim.kumralın üzerine felan güzel oluyo onun dışında hayır..

bende iki sene önce siyah saçlarımı koyu kumrala boyatıp röfle yaptırmıştım..aslında kuaföre giderken senin gibi düşünüyordum kendi saçım üzerine atırmak istedim ama kuaför çok sırıtcagını söylemişti...sonuç itibariyle renk güzel oldu ama bana yakışmadııı..geri koyu yaptım..bu arada çok yıpranıyor saçççççç

Summer paylaştıkların oldukça güzelmiş. Gossip girldeki hatun sanırım o. Kaşlarım siyah olduğundan kötü durur gibi gelmişti ama bunlar hoş olmuş bende uçlara yaptırabilirim. Tenimde oldukça açık ztn hatta resimdeki gibi. :)

resimdeki saclar güzelmiş.değişiklik istiyorsan, sacında yıpranmasın istiyorsan bu cok iyi bir tecih...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…