Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKoyu renk saça röfle gider mi?
Koyu kestane saça (hemen hemen siyaha yakın) röfle gider mi? Giderse ne renk bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kıyamıyorum saçlarımın hepsini boyatmaya bari böyle değişiklik yapıyım tabi güzel olcaksa...:1rolleyes:
Benim saçım koyu kestane saçlarımda kendi saçım üzerine platn röflelerim var.10 senedir yaptırıyorum.İşte şimdi 7 ay oldu yaptırmayalı.Tenimle uyumlu çok fazla makyaj filanda istemiyor.Zorlanmıyorum kullanırken.
bende iki sene önce siyah saçlarımı koyu kumrala boyatıp röfle yaptırmıştım..aslında kuaföre giderken senin gibi düşünüyordum kendi saçım üzerine atırmak istedim ama kuaför çok sırıtcagını söylemişti...sonuç itibariyle renk güzel oldu ama bana yakışmadııı..geri koyu yaptım..bu arada çok yıpranıyor saçççççç
Summer paylaştıkların oldukça güzelmiş. Gossip girldeki hatun sanırım o. Kaşlarım siyah olduğundan kötü durur gibi gelmişti ama bunlar hoş olmuş bende uçlara yaptırabilirim. Tenimde oldukça açık ztn hatta resimdeki gibi. :)