• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyu renk oje tırnaklardan nasıl çıkar (İpucu)

Seditione

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
2
1
6
İstanbul
Tırnaklarınıza kullandığınız koyu renk ojeleri çıkartmak için kullanılan aseton herzaman işe yaramıyor olabilir. Tırnak kenarlarında kalan oje izleri rahatsız edici bir görünüm oluşturur bu durumdan kurtulmak artık çok kolay koyu renkli ojeleri çıkartmanın püf noktaları hakkında bazı ip uclarından bahsedeceğiz.
koyu renk oje nasıl çıkartılır Koyu renk oje tırnaklardan nasıl çıkar?

1. ipucu

Bir kap yada kase için sıcak su koyun ve sıcak suya karbonat ilave ederek karıştırın, ellerinizi karbonatlı suyun içerisinde 2-3 dakika bekletin tırnak aralarında kalan koyu ojeler çıkacaktır.

2.İpucu

Diş macunuyla dişlerinizi fırcalar gibi tırnaklarınızı fırcalarsanız yine koyu renkli ojelerden kolayca kurtula bilirsiniz.

$koyu-renk-oje-nasýl-çýkartýlýr.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Pamuğa asetonu döküp tırnağın üzerinde biraz bekletiyoruz folyoylada sarabilirsiniz sonra hafif bastırarak çıkartıyorsunuz aynı işlemi simli ojelerde de uygulayabilirsiniz " alıntıdır "bu arada :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayak tırnaklarımdan çıkarmakta zorlanıyorum. Ojeyi çok seviyorum ama sürekli kullanamıyorum :(

1. formülü ayak tırnaklarım için yaptım, topuklarım yüzüldü ama kör olası oje tırnaklarımın kenarlarından çıkmadı. Yarın 2. formülü deneyeceğim.

bende disk pamuk üzerine asetonu döküp tırnaklarıma sarıyorum bir süre bekledikten sonra bastırıp tırnağımdan sıyıyorum çok kolay çıkıyor ama asetonu çok dökmemek lazım, ojenin dağılmaması için

tırnaklarınızın üstüne vazelin sürüp biraz bekleyip, silerseniz daha kolay çıkıyor koyu renk ojeler

kızlar koyu renk ojeleri direkt sürmeyin tırnağınıza. ben mesela evdeki açık renk herhangi bir ojenin üzerine sürüyorum böyle olunca çıkarması daha kolay oluyo

Yaz,kış el ve ayak tırnaklarımda bordo,kırmızı oje eksik olmayan biri olarak benim uyguladığım yöntem :Öncelikle oje altına tırnak ve kenarlarda dahil tırnak cilası ya da besleyici cila tarzı birşey sürüp o kuruduktan sonra ojeyi sürüyorum.Böylece oje tırnağa ve kenarlarına işlemiyor.Çıkarması kolay oluyor.:KK39::KK39::KK39:

Uzun süre tırnakta bekletmek zarar verebilir, yağlı bir kremle çıkarma var bir de

Arkadaşlar bu yöntemlerin hepsi bence çok zahmetli. Suncoat oje kullanıyorum ve neredeyse her gün kırmızı, bordo, siyah hatta gümüş simli ojesini sürüp çıkarıyorum. İnanın çok zahmetsiz. Soyarak çıkarıyorum. Özellikle elimi ılık suda yıkarken soyuyorum. Ne leke ne oje kalıntısından eser yok. İşin en güzeli tırnaklarım artık sarı değil bembeyaz. Deneyin derim ☺

Ben de çok önceden bu dertle ilgili konu açmıştım.
Çaresini de buldum,gratisten koyu renk ojeler için olan asetonu kullanıyorum :)
Geçen haftalarda benimki bitmişti,kardeşimden normal asetonunu ödünç aldım,bordo renk ojemi çıkarana kadar sinir küpü oldum. Ne zahmetliymiş eskisi

Back