- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
Saçlarım o dönem bal köpüğüne yakın bir renkti.Dip boyasından ve renginden sıkıldığım için evde kendim koyu renge (Garnier di sanırım numarası 6,1'di) boyadım.Sonuç hüsran.kötü pis koyu bi renk oldu.Hangi renge boyamıştınız ve sonuç nasıl oldu kaç ton açıldı yazar mısınız
Siz hangi renge boyamıştınıztek yıkama yazmışım tek boyama yazıcaktım, tek boyamada renk oturmuyo zaten, sık sık yıka, biaya açılıcak, aynısnı yaşadım, inanamadım kendim bile
benkuaför kurbanı olmuştum, sarı saçımı koyu kahve yapmışlardı, kuaförü birirne kattım, başkasının boyasını getirip bana sürmüş şapşallar, bir ay sonra aktı ama benim saç yıkamaktan saç derim kurumuştuSiz hangi renge boyamıştınız
Acaba 1 ay akmasını bekleyip üstüne küllü kumral uygulasam tutar mısonuçta zemin sarı gibi bi renk akar inşallah
8.1canım bende. Normalde açmak için9 gerekiyor. 6 olursa bir sonuç alamaz. Ama boya iyi olur ve bol sürülüp iyi bekletilir ise tutar dedi. Bende genelde45 dk bekletiyorum. Ve 1 kutu olinca uçlara az kalıyor. Ben hep iki kutu bir ton fark ile kullanıyorum. Küllü açık ve küllü kumral olarak.Tamam teşekkür ederim bekliyorum haberini
Aklıma ergenken yaptığımız muzurluklar geldi. Markette saç boyalarının içini açar, sarı yerine koyu renkler, koyu renklere kızılları koyar kapatırdık. Kim bilir kaç kadını depresyona soktuk.
Hala saç boyası aldığım zaman boyamadan önce bir içindeki rengi kontrol ederim.
Konu sahibi sık yıkarsanız akar. Bir de boya akıtan şampuanlar var yanılmıyorsam.
6 koyu oluyor baya,siyah gibi.Ben de denemiştim eskiden.Ya iyi mi ben de az evvel aldım, palettenin boyasını, koyu kumral yazıyor. Çok mu koyu çıkıyor bu? 6 numara yani çok da koyu olmaz diye düşünmüştüm ama konu sahibi öyle deyince...
Benim saçlar kahverengi zaten, büyük bir değişim olur mu ki ya?6 koyu oluyor baya,siyah gibi.Ben de denemiştim eskiden.
netten bi araştır önce.Bende de siyah gibi durmuştu,açana kadar çok uğraşmıştım.Benim saçlar kahverengi zaten, büyük bir değişim olur mu ki ya?
Canım sakın boyama derim. Benim saçlarım sarıya yakın olduğu halde önleri ve dipleri boyayı tamamen hapsetti resmen simsiyah olduYa iyi mi ben de az evvel aldım, palettenin boyasını, koyu kumral yazıyor. Çok mu koyu çıkıyor bu? 6 numara yani çok da koyu olmaz diye düşünmüştüm ama konu sahibi öyle deyince...
Açıcı kullanma sakın yeni boya da sürme,sadece yıka ve bol bol güneşe çık.o zaten akmasını kolaylaştırır.Canım sakın boyama derim. Benim saçlarım sarıya yakın olduğu halde önleri ve dipleri boyayı tamamen hapsetti resmen simsiyah oldu2 numarayla boyamış gibiyim
Ben de iyice aktıktan sonra küllü kumralla açık kumralı karıştırayım o zaman. Eğer 1-2 ay sonunda hiç akma göremezsem 6.2 mat küllü kumral boyayıp bu renge devam ederim artık8.1canım bende. Normalde açmak için9 gerekiyor. 6 olursa bir sonuç alamaz. Ama boya iyi olur ve bol sürülüp iyi bekletilir ise tutar dedi. Bende genelde45 dk bekletiyorum. Ve 1 kutu olinca uçlara az kalıyor. Ben hep iki kutu bir ton fark ile kullanıyorum. Küllü açık ve küllü kumral olarak.
Açıcı kullanamam zaten. Saçlarım yıprandığı için bitkisel yağlarla bakım yapan biriyim saçlarım çok işlem gördü. O yüzden kendi kendine akmasını beklemek zorundayımAçıcı kullanma sakın yeni boya da sürme,sadece yıka ve bol bol güneşe çık.o zaten akmasını kolaylaştırır.
Zaten bu boya tamamen akana kadar boyamayı düşünmüyorum 3-4 ay beklicem. Üniversitedeyken de açık kumral olan saçlarımı 3 numaraya boyamıştım o da bayağı açılmıştı zemin açık diye. İnşallah bu da kolayca akar. Sadece şu an bioblasla boyamam kötü oldu. Loreal 6.1e boyasam açık olurduAkar merak etmeyin. 1 aya kadar fark edersiniz acildigini. Size tavsiyem acacagim diye sacinizi yıpratacak islemler uygulamayin. Boyamak içinde acele etmeyin. Biraz kendine gelsin boya da sac da.
Umarım akar da deneme ihtimalim olur5 ve 6 ile başlayan renkler genelde adı kumral da olsa koyu oluyor 7 ile başlayanları tercih edin (koleston, palette ve loreal de deneyimlerim bu yönde)
loreal 7.3, 7.31
koleston 7.0, 7.1 v.s açık tutan kumral tonları, bir süre beyaz sabunla yıkayıp rengi akıttıktan sonra bunları deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?