Hadi ya ben bunu bilmiyordum :/ peki küllü kumral yapacaksam yanına alacağım oksidasyonun volümü ne olmalıAçık boya değil saçınızı yıpratan yanında verilen suyu düşük volum almanız gerekir. Asıl yıpratan o. Yani bunun icin tüp boya alıp yanında düşük volum suyunu almalısınız. Çünkü kutu olarak paket aldıklarınızın icindeki su standart olur. Renk açıldıkça volumu de yüksek koyarlar içine. Yada bir kerelige mahsus kuaföre gidin en iyisi. Demekki çok tutmamış saç boyayı. Zatenözellilleön dipler ve tepe çok tutar boyayı en sıcak bölümler olduğu için. Oralara bol masaj yaparak yıkayın
Onu bilmiyorum canım. Ama benim aldığım yere sorar bugün sana yazarım. Çünkü o bana ona göre veriyor hep. Bende açarken yıpransın istemiyorumHadi ya ben bunu bilmiyordum :/ peki küllü kumral yapacaksam yanına alacağım oksidasyonun volümü ne olmalı
Bir kaç yıkama sonra açılıyor,boyaların renk kataloğunda görünen rengin her zaman bir ton koyusu oluyor ortaya çıkan sonuç.o yüzden 7 ile boyasaydınız daha iyi olurmuş ama bu halde kalmaz zaten . çünkü 6 ya boyadığımda koyu kalsın istiyorum bir kaç yıkamadan sonra akıyor.Arkadaşlar saçlarım koyu sarıya yakın bir renkti fakat turuncu yansımalar var diye 6 numara koyu kumrala boyadım, boyamaz olaydım resmen saçlarım simsiyah oldunasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum ama bu kadar koyu duracağını düşünmüyordum. bu renk kendi kendine akıp açılır mı lütfen yardımcı olun
Ahh ah keşke 7.1 ile boyasaydımBir kaç yıkama sonra açılıyor,boyaların renk kataloğunda görünen rengin her zaman bir ton koyusu oluyor ortaya çıkan sonuç.o yüzden 7 ile boyasaydınız daha iyi olurmuş ama bu halde kalmaz zaten . çünkü 6 ya boyadığımda koyu kalsın istiyorum bir kaç yıkamadan sonra akıyor.
Ben de kantaron yağı kullanıyorum saçlarım yıprandığı için, kantaron yağı saç hücrelerini yeniliyor çünkü. Haftada bir defa zeytinyağı da kullanırım artıkAkar canim muhakak. Bir de zeytinyağı aciyormus diye duydum. Dene istersen. Hem saclara cok iyi geliyor.
Açılır merak etmeyin,kullandığınız boya marketlerde satılan boyaysa zaten onların kalıcılığı profesyonel boyalara göre daha az olduğundan akıyor.Ahh ah keşke 7.1 ile boyasaydımneyseki alttaki renk sarı. Bu sayede birkaç ton açılır umarım
Sacina iyi gelir.Ben de kantaron yağı kullanıyorum saçlarım yıprandığı için, kantaron yağı saç hücrelerini yeniliyor çünkü. Haftada bir defa zeytinyağı da kullanırım artık
Denediniz mi siz bunu. Saça zararı olmaz mı pekiiyi ki yeşil olmamış saçlarınızın rengi.PRİL+ tuz. saçınızın derisi hariç bu iki karışımla yıkayın.hemen akıtıyor.
Evet market boyası. Dün ilk defa yıkadım ve güneşte alttaki sarı yansımalar belli olmaya başlamış. Bir aya kadar akar umarımAçılır merak etmeyin,kullandığınız boya marketlerde satılan boyaysa zaten onların kalıcılığı profesyonel boyalara göre daha az olduğundan akıyor.
Tamam teşekkür ederim bekliyorum haberiniOnu bilmiyorum canım. Ama benim aldığım yere sorar bugün sana yazarım. Çünkü o bana ona göre veriyor hep. Bende açarken yıpransın istemiyorum
Evet denedim, kuaförüm önermişti.Arkasından saç kremi kullanırsanız hiç bir şey olmuyor.Denediniz mi siz bunu. Saça zararı olmaz mı peki
Umarızemin açıksa tek yıkama eninde sonunda akar, sapsarı olmazsın belki ama açık kumrala dönersin bir aya
İnşallah dönerim. Küllü kumral yapacak kadar açılsın da o bana yeterzemin açıksa tek yıkama eninde sonunda akar, sapsarı olmazsın belki ama açık kumrala dönersin bir aya
Hangi renge boyamıştınız ve sonuç nasıl oldu kaç ton açıldı yazar mısınızEvet denedim, kuaförüm önermişti.Arkasından saç kremi kullanırsanız hiç bir şey olmuyor.
tek yıkama yazmışım tek boyama yazıcaktım, tek boyamada renk oturmuyo zaten, sık sık yıka, biaya açılıcak, aynısnı yaşadım, inanamadım kendim bileUmarı
İnşallah dönerim. Küllü kumral yapacak kadar açılsın da o bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?