Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kestaneye boyadığım saçlarım siyah oldu

bende de aynı şey olmuştu. beyaz sabunla yıkadım. aktı.. boyatmadım ve açtırmadım. baya kahveye döndü.. benimde alttaki renk karameldi

ah ah eski saf zamanlarımda kutunun üstündekine göre alırdım ama şimdi hiç bakmıyorum. bi kere 4 den aşağısı hatta 5 bile koyu siyaha yakındır ..daha üğstleri tercih etmek lazım canım bide katalogtan seç ..koleston çok koyu çıkıyo ben artık profesyonel boya kullanıyorum..silky coloration gibi

Ayni boyayla boyadim 3 gun once dimsiyah oldum hatta mavi siyah ! Ne yaptin sen akti mi ? Benim boyamadan once kumraldi sacim. Arab sabunuyla yikamami onerdi bi kuafor sen ne yaptin ?

beyaz sabunla akıyor cnm ben iyice akıttım sonra biraz kendine gelince saçlarım loreal excelance 4.03 ile boyadım ben bukadar orijinal bi boya görmedim kendi rengimle birebir bi renk ve asla ayırt edemezsin boyamı kendi saçım mı eğer koyu kestane ise saç rengin ben bu rengi şiddetle tavsiye ediyorum ben çok memnunum ve 3. e boyuyorum bidaha da vaz geçmem bu renk benim rengim

Ben yurtdisinda 4 no ile boyuyordum excelance. Istanbulda bulamadim yok, ondan 3 ile boyadim ama cok koyu o ya bildigin siyah. Senin dedigin 4.03 yogun kestane. Kizillik veya bakirlik yapti mi sende? Cok kizil gozukuor paketde, ben sevmiorum kizillik veya bakirligi.

Evet canım bende boyamıştım aynı siyah olmuştu sonra toz açıcı aldım bi kapta suya karıştırdım saçıma baştan aşşağı döktüm her yerine gelicek sekilde kafanı arkaya yasla ve biri yardım etsin döksün , sonra sadece ama sadece 7 8 saniye bekleyin fazlası asla olmasın hemeb su döküp şampuanlayın be kahverengi olucak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç alakası yok kızıl olmuyor bende resimi görünce bayaa bi tereddütettim boyasam mı die,bana öneren satıcı kızın ısrarı üzerine istemeye istemeye aldım kızıl bakır yeşil dore hiç biri ile alakası yok bak hemen hemen nasıl oluyo bi foto bulup ekliyeyim

akar koyu kestane olur 2 haftaya merak etme. ben mavi siyaha boyuyorum 2 ayda benimki kestane oluo düşün kesinlikle akar

Eki Görüntüle 1162853 benim saçlarımın renk ve dalga olarak hemen hemen böyle bişeyy

b tonlarr ben pişman olacağını düşünmüyorum kutudaki renge bakıp bende 4 numara istemiştim çünkü üzerindeki resim çok yanıltıyor satıcı kız sağ olsun önümüz yaz 4 çok koyu olur die vaz geçirdi bu renk çok doğal duruyor bende boya varmı ayırt edemiyor kimse ben tavsiye ederim hatta ısrar da ediyorum boyarsan da beğenip beğenmediğini benimle paylaşırsan sevinirim dipnot:3,4,5 numaralara boyayan biri olarak o renklerin hiçbiri ile alakası yok onlar çok parlak ve siyah yapay,koyu hiç sevmedim..

Anlattigin ve ornek gosterdigin resimlere bakilirsa cok dogal bi koyu kahve tonu oluyor. Deniycem mutlaka zaten excelence den cok memnunum. Ancak suan saclarim koyu kahve dipleri cikinca komple onla boyasam nasil olur acaba

Anlattigin ve ornek gosterdigin resimlere bakilirsa cok dogal bi koyu kahve tonu oluyor. Deniycem mutlaka zaten excelence den cok memnunum. Ancak suan saclarim koyu kahve dipleri cikinca komple onla boyasam nasil olur acaba

olur herhalde çünkü benim de koleston 6.0 dı saç rengim bayaa kahve olmuştu o renk, bende de sevmemiştim hiç boyarsan yaz bana da memnun kaldın mı kalmadın mı? :)) ben bi çok ark.ma önerdim hepside çok memnun kaldılarr

Loreal de bi sorun var sanirim acik kahve saclarimi küllü sarıya boyadim 8.1 numarasi cok koyu bi renk oldu sariyla alakasi yok :/

Saçının rengini paylaşırmısın rica etsem bende koyu kestaneye boyamayı düşünüyorum o yüzden fikir edinmek için resmini eklersen çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…