- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi lacivert17
-
Ayni boyayla boyadim 3 gun once dimsiyah oldum hatta mavi siyah ! Ne yaptin sen akti mi ? Benim boyamadan once kumraldi sacim. Arab sabunuyla yikamami onerdi bi kuafor sen ne yaptin ?
beyaz sabunla akıyor cnm ben iyice akıttım sonra biraz kendine gelince saçlarım loreal excelance 4.03 ile boyadım ben bukadar orijinal bi boya görmedim kendi rengimle birebir bi renk ve asla ayırt edemezsin boyamı kendi saçım mı eğer koyu kestane ise saç rengin ben bu rengi şiddetle tavsiye ediyorum ben çok memnunum ve 3. e boyuyorum bidaha da vaz geçmem bu renk benim rengim
Ben yurtdisinda 4 no ile boyuyordum excelance. Istanbulda bulamadim yok, ondan 3 ile boyadim ama cok koyu o ya bildigin siyah. Senin dedigin 4.03 yogun kestane. Kizillik veya bakirlik yapti mi sende? Cok kizil gozukuor paketde, ben sevmiorum kizillik veya bakirligi.
kızlar merhaba saçımı boyadım bugün loreal koyu kestane 3 ekte ki boya.. saçlarım koyu sarı tonlarındaydı ve orjinal rengim koyu kestane olsun istedim bu boyayı aldım talimatta ki gibi 30 dk beklettim fakat saçlarım bildiğiniz simsiyah kapkara bişii oldu çok iğrençççç şimdi bu boya zamanla akar mı kestane tonlarını alır mı yoksa hep böle siyah mı kalır napıcam ben yaa iğrenç oldumm
Eki Görüntüle 595682
hiç alakası yok kızıl olmuyor bende resimi görünce bayaa bi tereddütettim boyasam mı die,bana öneren satıcı kızın ısrarı üzerine istemeye istemeye aldım kızıl bakır yeşil dore hiç biri ile alakası yok bak hemen hemen nasıl oluyo bi foto bulup ekliyeyim
Ben yurtdisinda 4 no ile boyuyordum excelance. Istanbulda bulamadim yok, ondan 3 ile boyadim ama cok koyu o ya bildigin siyah. Senin dedigin 4.03 yogun kestane. Kizillik veya bakirlik yapti mi sende? Cok kizil gozukuor paketde, ben sevmiorum kizillik veya bakirligi.
Eki Görüntüle 1162855 bEki Görüntüle 1162855 tonlarr ben pişman olacağını düşünmüyorum kutudaki renge bakıp bende 4 numara istemiştim çünkü üzerindeki resim çok yanıltıyor satıcı kız sağ olsun önümüz yaz 4 çok koyu olur die vaz geçirdi bu renk çok doğal duruyor bende boya varmı ayırt edemiyor kimse ben tavsiye ederim hatta ısrar da ediyorum boyarsan da beğenip beğenmediğini benimle paylaşırsan sevinirim dipnot:3,4,5 numaralara boyayan biri olarak o renklerin hiçbiri ile alakası yok onlar çok parlak ve siyah yapay,koyu hiç sevmedim..
Anlattigin ve ornek gosterdigin resimlere bakilirsa cok dogal bi koyu kahve tonu oluyor. Deniycem mutlaka zaten excelence den cok memnunum. Ancak suan saclarim koyu kahve dipleri cikinca komple onla boyasam nasil olur acaba
kızlar merhaba saçımı boyadım bugün loreal koyu kestane 3 ekte ki boya.. saçlarım koyu sarı tonlarındaydı ve orjinal rengim koyu kestane olsun istedim bu boyayı aldım talimatta ki gibi 30 dk beklettim fakat saçlarım bildiğiniz simsiyah kapkara bişii oldu çok iğrençççç şimdi bu boya zamanla akar mı kestane tonlarını alır mı yoksa hep böle siyah mı kalır napıcam ben yaa iğrenç oldumm
Eki Görüntüle 595682
Saçının rengini paylaşırmısın rica etsem bende koyu kestaneye boyamayı düşünüyorum o yüzden fikir edinmek için resmini eklersen çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?