Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kestaneye boyadığım saçlarım siyah oldu

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
910
30
298
İstanbul
kızlar merhaba saçımı boyadım bugün loreal koyu kestane 3 ekte ki boya.. saçlarım koyu sarı tonlarındaydı ve orjinal rengim koyu kestane olsun istedim bu boyayı aldım talimatta ki gibi 30 dk beklettim fakat saçlarım bildiğiniz simsiyah kapkara bişii oldu çok iğrençççç şimdi bu boya zamanla akar mı kestane tonlarını alır mı yoksa hep böle siyah mı kalır napıcam ben yaa iğrenç oldumm

Benimde başıma gelmişti. Sen zaten koyu bir ton seçmişsin ben 5 li bir numaraya boyadığım halde siyah çıktı seninkini düşünemiyorum . Ben ertesi günü gidip kuaförde açtırdım bence sen de öyle yap sakın kendin deneme ikinci bir şansın olmaz

neeeeeeee yani akmıycak mı böle mi kalacak hep.. inanmıyorummm

e koyu kestane zaten siyah nerdeyse canım ne bekliyodun ama genede yıkadıkca açılır öle simsiyah kalmaz gidip açtırıp saçlarını yaktırma boşa zaten koyu istiyosun

Halam saç boyası alıyor eve gelip boyuyor ve saç rengi sarımtırak oluyor aldığı renk siyahmış oysa
Boyaların içini bazı haylaz kimseler değişebiliyor. Sizin ki simsiyah mı oldu yoksa çok koyu mu?

yahu kestane zaten çok koyu bir renk bide koyu kestane, koyu kumral olsaydı üstünde koyu kural yazardı canım senin aldığım rengin kumralla alakası yok kutuda gayet siyaha yakın bi renk gibi duruyo

boyaların üzerinde yazan isimlere aldanmayın numaraları dikkate alarak seçin.1 numara siyahtan başlar ve açık renklere doğru gittikçe numara büyür.kumral tonlar 6 numara koyu kumralla başlar ve 7-8-9 diye sarıya doğru gider.3 numara koyu kahvedir ve ilk boyamada siyah çıkar boyamadan önceki renk sarıya yakın açık bir renkse zamanla akar kahve tonlarına döner ama kumral tonlarında birşey beklemeyin yine de.boyanın daha çok ve daha çabuk akması için saçınızı her yıkadığınızda önce beyaz sabunla iyice yıkayın sonra şampuanlayın boyayı akıtacaktır.

hep daha koyu olur ya bi iki ton daha açik almalisin ya da daha kisa sure saçinda bekletmelisin, mesela ben yarim saat yerine 15 en fazla 20 dk bekletirim... eski saç regin açiksa yikadikça biraz açilabilir...

canım bazı arkadaşların dedigi gibi koyu bi rektir aldıgın renk..hep 1-2 ton koyu düşer zaten boyalar özelliklede aldıgın marka ..açık kestane bile alsan şu ankinden yarım ton farkederdi ..ben uzun yıllar siyah gibi görünsün diye kullanırdım bu rengi....bende taban koyu oldugu için ufak bi açılma oluyordu yıkadıkça ama sanıyorum senin alt renk açık oldugu için dahada çok açılır..sakın açtırma derim ben yıpratma saçlarını beyaz sabun falan kullan ve sık yıka akar canım ..açılır daha..

aslında akıp akmayacağı biraz doğal saç renginle ilgili. şöyle bi örnek vereyim: biz bi defa annemle birlikte koyu kahve saç boyası aldık aynı marka ve aynı numara. annemin kendi saçları koyu kestane benim ise koyu sarı (orjinal saçlarımız) boyadık ve benimki açık kahve-karamel gibi bişey tutarken annemin siyahımsı tuttu. benimki gittikçe aktı açıldı. anneminki hiç akmadı. demem o ki senin orjinal saçların açık renkse mutlaka akacak ve açılacaktır ama kendi saçların koyuysa üzgünüm çok fazla akmaz. bir de arkadaşlarında dediği gibi aen siyaha çok çok yakın bi renk almışsın zaten. siyah gibi tutmuş bulunması normal. yine de siyah kadar inatçı değil. bence açtırma bi süre idare et. bi kaç ay sonra açtır derim. zira açıcılar canını okur saçının.

allah kahretsin yaa kumral tonları 6 dan başlıyorsa 1 de siyahtan allahım ben naptım yaaa inanmıyorum ayy oturcam yolcam şimdi saçımı başımıı

Ayni boyayla boyadim 3 gun once dimsiyah oldum hatta mavi siyah ! Ne yaptin sen akti mi ? Benim boyamadan once kumraldi sacim. Arab sabunuyla yikamami onerdi bi kuafor sen ne yaptin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…