- Konu Sahibi lacivert17
-
Benimde başıma gelmişti. Sen zaten koyu bir ton seçmişsin ben 5 li bir numaraya boyadığım halde siyah çıktı seninkini düşünemiyorum . Ben ertesi günü gidip kuaförde açtırdım bence sen de öyle yap sakın kendin deneme ikinci bir şansın olmaz
e koyu kestane zaten siyah nerdeyse canım ne bekliyodun ama genede yıkadıkca açılır öle simsiyah kalmaz gidip açtırıp saçlarını yaktırma boşa zaten koyu istiyosun[/QUOT
ne yani koyu kestane koyu kumral demek değil mi kutunun üzerinde siyah yazanlarda vardı ben onu almadım ki siyah istemediğim için kestane aldım kestane ile siyah aynı değil ki off bundan sonra sokağa çıkamıycam desene
Halam saç boyası alıyor eve gelip boyuyor ve saç rengi sarımtırak oluyor aldığı renk siyahmış oysa
Boyaların içini bazı haylaz kimseler değişebiliyor. Sizin ki simsiyah mı oldu yoksa çok koyu mu?
kızlar merhaba saçımı boyadım bugün loreal koyu kestane 3 ekte ki boya.. saçlarım koyu sarı tonlarındaydı ve orjinal rengim koyu kestane olsun istedim bu boyayı aldım talimatta ki gibi 30 dk beklettim fakat saçlarım bildiğiniz simsiyah kapkara bişii oldu çok iğrençççç şimdi bu boya zamanla akar mı kestane tonlarını alır mı yoksa hep böle siyah mı kalır napıcam ben yaa iğrenç oldumm
Eki Görüntüle 595682
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?