Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kestane üstüne açık kumral ve turunculuk...

önceden açıcı kullandığın için ne boyasan akacaktır.bende öyle olmuştu yani saçım boya tutmuyodu artık defalarca küllü kumral boyadım her seferinde aktı turuncu yeşil yansımalı koyu sarıya döndü.en son çareyi koyulaştırmakta buldum.dediğim gibi syoss 5.1 kesin çözüm olur ama dediğim gibi ilk önce çok koyu oluyor sonrasında senin saçında akıp akmayacağını bilmiyorum bende akmıştı.akınca çok güzel koyu kumral oluyor.ben syoss 5.1 senin saçını bir anda koyulaştırmasından korktuğum için loreal 6.1 dedim hem çok koyu olmaz akarsa tekrar boyarsın diye.ama koyu olsada önemli değil yeterki yeşillik kapansın dersen kesinlikle syoss 5.1 diyorum.kararı sana kalmış

anladım leona 5.1 i araştıracağım sonucucu bilidiririm ok...saol..

küllümangocum ben seninde yorumlarını çok merak ediyorum okuyorsan lütfen vevap yaz. daha yeni olduğum için özeldende mesaj atamıyorum sana

palette açıcı sonuç altın sarısı bakır gibi bişe. ardından koleston11.1 açık sarı küllü ve %9peroksit ve nihai sonuç açık kahve küllü kumral... :)

buğday merek ettim bir resim çek koy bu kadar kafa yorduk dün gece

akşam eklicem. canım bu arada sarı üzerine küllü yapınca yeşerir, bakırın üstünde küllü yeşillenme yapmıyo. hele 1 ay sonrada küllü boyamın üstünden bitane daha gecersem süpper olur

küllü açık sarı :) sonuç bu. inanamadım sonuca :) mutluyum emeklerimin karşılığını aldım

acil siren sesleri duyuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…