• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kestane üstüne açık kumral ve turunculuk...

gene doğrusun annb. beni çok iyi anlıyorsun durumumu. tutam testi yaptım 11.1 koleston ve %9luk oksidanla. 30-35 dk bekledim ıhhhh yok denecek kadar az açıldı renk. aynı gibi yani gene. bi 12.0 kaldı denemediğim %9luk oksidasyonla. oda açmaz gibi hissediyorum umutlarım kırıldı. röfle setiyle açıym ha ne dersin olurmu ki?

umarım yüklenmiştir. saç rengim bu. bunu küllü sarı ya nasıl çeviricem.

Eklentiler

• $111011-1138.jpg
    $111011-1138.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
açıcı kullanmanı tavsiye edrim..fotoraftaki saç boya ilk küllü kumral olmaz..hatta açıcı ile bile zor..çünki 30 volüm açıcı lar altın sarısına kadar açar..sonra küllü sarı yaparsanız yine yeşerme olabilir..

bunlar 2 hafta önce turuncu yapmayı başardığım saçlar tekrar ekliyorum. $131011-0057.jpg $131011-0057(001).jpg $131011-0055.jpg $131011-0056.jpg ya illa küllü olmasınada gerek yok anladım ki olmıycak zaten :43:sarı saç elde edemezmiyim bu saç üzerine kendim evde. ne yapmam lazım??? biraz daha yardım arkadaşlar:26:

küllü açık kumral ve son paylaştığın ise başak sarısı o rengi elde etmek çok zordur sen saçını kaç kez üst üste boyamışsın biraz dinlensin bırak ya yavaşca (ayda 1 kere) saçlarını küllü sarıya boyayarak adım adım açacaksın ki pek istediğin rengi elde edemeyeceksin ya da saçlarını oriel ile açacaksın ama ben iyi bir kuaförde açtırmanı tavsiye ederim küllü sarı istiyorsan evde hep doreli renk elde edeceksin açmadan da bu rengi elde ederken saçların hep turuncumsu olacak ben en sonunda sıkılıp kızıla boyamıştım yani bir daha da kumral tarzı renklere hiç bulaşmadım :)

Son düzenleme:
yok canım ben saçımı 2 kere boyadım sadece şuan üzerinden iki hafta geçti. diğer yaptıklarım hep tutam testleriydi canım komple boyamadım yani. işte en son renginide ekledim zaten aslında resimde görnce renk hoşuma gitti biraz çok turuncu gibi sırıtmıyor ama dediğim gibi ne biliym sarımsı bi ton böyle yumuşak bi renk elde etmek istiyorum. kızıl sevmemki ben sen kızıla boyamışın rahatlamışın

dediğim gibi ya saçlarını açtıracaksın ya da küllü sarı tonlarına boyamaya devam edip yavaşca açılmasını sağlayacaksın ama çok sabır ister eğer yıpranmasını göze alıyorsan açtır derim ben saçlarımı mayısa kadar boyamayıp sonrasında bakır yapıcam açacakları için bol bol bakım yapıyorum sende yağlarla saçlarının yıpranmamasını sağlayabilirsin

anlıyorum canım. da anlamadığım 11.1 artı %9luk koleston nasıl çok az fark yaratır ya 1 ton bile açmaz saçı anlamadım gitti. bide aklıma ne geliyo biliyomusun canım, şeytan al diyo platin sarı %9luk oksidanla boya saçı. dahada açılmazsa ben bu boyaların köküne turp suyu sıkıym yaff:37:

platin sarısı bile saçını 1 en fazla 2 ton açar ve turunculuk yapar açtırıp boyamadan başka çaren yok en azından sık sık boyayarak yıpratacağına direk rengi elde edersin sonrasında 2 ayda bir boyatırsın dipten yeni gelen saça işlem yapmak gerekmiyor çok koyu olmadığı sürece

fotolardada farkettiysen saçlarım yumuşak duruyor hakkattende öyle hala yumuşacık dokunduğumda iki kere boyamama ragmen. kuaförde oryalle açıyolarmış ya ondan çok tırsıyorum yaff. zaten saçlarım gür ve kalın telli bide bu kalın tel saç yıpranırsa tiftik gibim olur. allam yarebbim

benim de saçlarım kalın telli ve gür 1 kere açtırdım 4,5 ay sonra hiç boyamamıştım balyaj yaptırdım ama öyle çok yıpranmadı orielle açıldığında 1 hafta falan biraz cansız oluyor saçlar ama sonra toparlanıyor sen daha hiç açtırmamışsın çok yıpranacağını sanmam ama 1 yılda 2-3 kere açtırırsan o zaman saçların kopar tabi

nilüfercim palette yoğun açıcı aldım.:52: 1 saat sonra tutam testi yapıcam gene. çok umutlu değilim :37: ama haber ederim gene

Back