• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kestane üstüne açık kumral ve turunculuk...

leona tutam testi yapıyorum şuan palette yoğun açııyla. yarım saat sonra sonucu sölerim. ama aklıma şu geldi şimdi ben açıcıyla açtım diyelim saçımı ve diyelimki altın sarısı bişe oldu renk. peki bu çıkan renk üzerine küllü sarı boyarsam yeşillenme olurmu???

nilfercim tutam testi tamamını boyamadım canım daha. ama içindeki kağıtta mutlaka 30-45 dakika beklemeniz gerekir yazıyo. yani saçımın tümünü boyarsam bi 35 dk bekletcem. hakikaten oriyel var mavi toz var çünkü. o oriyel olmalı.

Açıcı mı kullanıosun?
Saçların platine kadar açılırsa küllü boyama yeşerme olur
Açtıktan sonra düz bi sarıya boyayabilirsin
Daha sonra da küllü renklere dönüş yaparsın daha önce yazılmış zaten ama düz rengin içine biraz mavi boya katarsan küllü bi renk elde edersin
Dediğim gibi bunu daha sonraya bırakmalısın bence
Şimdilik düz renkle idare et
Sonucu yazarsın

arkadaşlarrrr....palette yoğun açıcı kullandım tutam testi yaptım ilkin tümünü boyamadan. 40 dk bekledim. bi ton açtı rengi :53: platin sarısını bırak altın sarısına bile ulaşmadı renk. 1 ton açtı sadece. sadece 1 ton :53:

nekadar inatçıymış saçların:44:bi de boyasız yani boyalı olsa hiç açılmazdı heralde.toz açıcıyla yüksek volümlü oksidan lazım sana anlaşılan.%12 lik oksidan mesela.orial bulma şansın varsa orial deneyebilrisin ya da bence direk kuaföre git çünkü böyle 1 ton 1 ton açılmaya devam ederse boyalara verdiğin para kuaför parasını geçicek gibi.sarı saçın üstüne direk küllü boya yaparsan yeşil olur. oyüzden küllü boyaya şampuan ve su karıştırıp saçında 15 dakika bekleterek cila işlemi yapabilirsin.

kızlarrrrrrrrrrr.... tutam testinden sonra saçımın tümünü boyadım palette açıcıyla 40 dk beklettim. işte altın sarısı sonuç. $p.açıcı3.webp$p.açıcı2.webp$p.açıcı1.webp

şimdi bunun üstüne koleston 11.1 açık küllü sarı tutarmı??? küllü sarı istiyorum çünkü.

resimde göründüğü kadarıyla bu altın sarı değil bakır olmuş.bunun üstüne küllü sarı tutmaz bence bir kere daha açıcı yap.ondan sonra da küllü sarıyı direk uygulama yeşil olur.dediğim gibi su ve şampuan karıştırıp cila yap.küllü boya turunculuğu kapatır diye güvenme sakın.saçımın aynı anda hem yeşil hem turuncu olduğu zamanları biliyorum ben.

abuuuu... bidaha açamam valla cesaret edemem leona. napcam yaf?? koleston 11.1 e boyim diyodum ama bi arkadaşım yeşerme yapar dedi. şimdi çok üzülüyorum ya. böyle olcağını bilsem açmazdım. ben açılınca küllü sarı yaparım hesabına açmıştım saçlarımı... offf yaa

aynı dertten muzdaripiz benimde tam istediğim gibi açmadı palette..:2:

ah canım küllü renkleri tutturmak öyle kolay olsa...palette nin açıcısını kullanabilirsin pek yıpratmıyor koleston 11/1 kullansan da aynı ölçüde yıpratıcak zaten.bi de evet küllü boya turunculuktan pek kurtarmıyor aslında deneyimlerime göre turunculuğun tek çaresi iyice sarı olana kadar açmak(saçını koyulaştırmayı düşünmüyorsan eğer)

Allah'ım napcaz??? bize yardım et. bide benim saç rengim her bişeye benziyo yaf. altın sarıyada benziyo, bakırada benziyo, kahve köpüğümü ne diyolar onada benziyo.... sanki bal köpüğünüde andırıyo :52: allam yarebbim anlamadımki:37: ben acil hemşiresiyim ama kendime hızır acil kalamadım:43:

leona sana özeldende yazdım..benim istediğim renk koyu kumral sadece ..
ama şu an saç uçlarımda hafif turunculuk var..bu kapanırmı fikirlerini paylaşırmısın..

Allah'ım napcaz??? bize yardım et. bide benim saç rengim her bişeye benziyo yaf. altın sarıyada benziyo, bakırada benziyo, kahve köpüğümü ne diyolar onada benziyo.... sanki bal köpüğünüde andırıyo :52: allam yarebbim anlamadımki:37: ben acil hemşiresiyim ama kendime hızır acil kalamadım:43:

sen bayağı açık tonlar istiyorsun ama buğday..iyiki gitmedin kuaföre 50 volümü anaında verip yakarlardı saçı..

neyyy yakarlarmıydı :53: terbiyesizler. ben bildimde ondan gitmedim zati:52: şaka maka bi yana yok canım çok açık tondan geçtim açık kumral olsun oda yeter :26:

leona sana özeldende yazdım..benim istediğim renk koyu kumral sadece ..
ama şu an saç uçlarımda hafif turunculuk var..bu kapanırmı fikirlerini paylaşırmısın..

canım koyu kumral istiyorsan işin daha kolay.ben de açıcıyla açtığım saçlarımı küllü kumral yapmaya uğraşırken saçlarım hem yeşil hem turuncu oldu.ben bu tuhaf saçtan şöyle kurtuldum.syoss 5.1 küllü kahveye boyadım ilk önce neredeyse siyah denecek kadar koyu oldu sonra 1-2 yıkamada aktı güzel bir koyu kumrala dönüştü yeşillikten eser kalmadı ama güneşte biraz dorelik oluyor hala.şimdi senin saçının son rengi açık mı koyu mu bilmiyorum oyüzden çok koyu bir şey olmaması için sana tavsiyem loreal 6 ve 6.1 karıştırıp kullanman.koyu kumral olduğu için yeşilliği tamamen kapatıcaktır.dorelik daha baskınsa sadece 6.1 de kullanabilirsin.koyu kumral olduğundan yeşillenme yapmaz tek başına 6.1.

teşekkür ederim canım..benim saç buğdayınkinden daha turuncuydu uç kısımlar..hadi 6.1 deneyeyim dedim..2 defa açtım çünki...sonra uçlar da turuncu yansımalar belli oluyor güneşte hafif yeşermede söz konusu çok garip oldu..oğlumda var minik dışarı çıkamıyorum pek eşime devamlı şu açıcıyı bu boyayı al diyorum onunda kafası karışmıştır..:52:önerin nedir canım bu durumda ..

Back
X