Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kestane üstüne açık kumral ve turunculuk...

tinimini_hnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
2.244
2.337
248
saçlarım koyu kestane idi boyasız kendi saçlarım yani. çokta beğendiğim için rengini bu zamana kadar ne boyattım nede bişi. yanlız bi kere geçmişte gölge yaptırmıştım. bu aralar da sırf değişiklik olsun diye rengini değiştiresim geldi. amacım küllü açık kumral yapmaktı saçlarımı. koleston 8.0 açık kumral aldım ve boyadım 35-40 dakika bekledim sonra yıkadım. aman allahım ne göreyim kına yakmışım gibi turuncuuuuuuuu.... aynaya baktım baktım ama hazmedemedim rengi. illa değiştiresim geldi. bu sefer koleston 7.1 ile 8.1 i karıştırdım boyadım 30dk bekledim sonuç idare eder turunculuklarım yarı yarıya farkeder biçimde kapandı. rahatladım biraz yani saç rengimde bi ton açılmış oldu. şuan 11.1 aldım yine koleston iki kutu. bakalım iki hafta sonra tekrar boyayacağım bakalım sonuç ne olacak... sizce güzel bi küllü sarı elde edermiyim???

küllü sarı elde edemezsin.. ben senin yaptığın işlemlerin aynısını yaptım zamanında olmamıştı malesef

yada koleston 12.1 falanmı almalıydım. çok çok açık deyince korktum çok açık istemediğim için onun için almıştım iki kutu 11.1

alakası yok koleston un küllü sarıları diğerlerine göre daha yoğundur aslında küllü sarının içine fındık büyüklüğü kadar mavi boya karıştırırsan ve %9 luk volümle boyarsan saçlarını yavaşca istediğin gibi olur diye düşünüyorum ama dipler her zaman açık tutar bunuda göz önünde bulundur ona göre boya

aynen öyle annb dipler hep daha açık çıkıyor diğer yerlere göre boyadan sonra. ya bide bekletme süresini uzattıkça koyumu çıkıyor renk açıkmı?

arkadaşlar bide hidrojen peroksit diyosunuz, %6lık yada % 9luk. ben tam bilmiyorum o nedir? ben koleston alıyorum boya olarak ve suyuda boyasıda içinde oluyor. ama suyunun üzerinde yüzde falan belirtmiyor. boyarken nasıl yapıcam anlamadım. kutunun içinden çıkan boya suyunu iptal edip, bu yüzdeliklerlemi karışım yapıcam???

koyu olan bölgeleri %9 lukla boyayabilirsin kutudan çıkan büyük ihtimal %6 lıktır zaten %9 luk peroksit alabilirmiyim diye sorarsın

ya ben küllü sarı elde etmek için kaç numara boyayı kullanmam gerek yafff allam yarebim ya

ya şuan ki saç rengim bu. http://galeri.uludagsozluk.com/r/bkm-mutfak-58835/ yardım etsin. allamyarebbim ben küllü sarı istiyorum. tutam testi yaptım koleston 11.1 le. saç rengimde zerrecik değişim olmadı gene turuncu gene turuncu sarı nın s si yle alakası yok :s bu nasıl iş ya (( boya zerrecik renk değişikliği yapmadı gitti 30 tl boşu boşuna... ya biri bana yardım etsin. allamyarebbim

Son düzenleme:
annb gene sana sorucam dediklerindoğru çünkü. inandım sana. şimdi benim saçlarım gür biraz. dolayısıyla iki kutu boya kullanıcam. iki kutu boya kullanacağımdan dolayı iki şişede %9luk oksidasyon kremi aldım. hani bilmiyorum 2 kutu boyaya 2 şişemi %9luk oksidasyon kremi koyacağım??? yada bilenler konuyu okuyanlar varsa lütfen cevap yazsınlar

şimdi öncelikle şunu söyleyeyim saçların sarı olmayacak ama 1 2 ton açılır turunculuğun kaybolması için mavi boya alıp fındık büyüklüğünde koyabilirdin en azından çok fazla turunculuk olmaz ama yinede olacak yani ben 4 5 kere koyu kestane saçımı kumrala çevirmek için uğraştım küllü sarılarla boyadım sonuç saçlarım bakır oldu diplerin çok mu açık bilmiyorum resim koysaydın iyi olurdu ama uçlardan boyamaya başla diplere ise %6 lık kullanabilirdin aslında saçlarını çok fazla yıpratmaz ama boyadıktan sonra bakımını aksatma kimyasal sonuçta uçlarda boyayı daha fazla beklet dipleri boyarken uçlar açılmaya başlar zaten ama dediğim gibi umutlanma sarı olacağını düşünmüyorum oriel ile ancak istediğin rengi elde edebilirsin ama yinede dene şansını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…