Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kestane olan saçlarımı nasıl değiştirebilirim?

IKRANURU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
18
0
36
Şanlıurfa
Merhabalar
Foruma bi süredir üyeyim ve yazılanları takip ediyorum.Çok güzel fikir alışverişleri ve paylaşımlar gördüm bu sitede bu nedenle bu sorunumu sizlerle paylaşmak istedim.Benim saçlarım kumral ve sarışınım.Önceleri bir kaç kez gölge atarak saçlarımı kullandım.Çok memnundum.daha sonra ani bir kararla saçlarımı koyu kestane boyadım.çok memnun kalmadım çünkü kafamda peruk gibi duruyo sanki benim saçlarım değil.Bu nedenle değiştirmek istiyorum.Kuaförüm açtırmadan saçlarımı değiştiremeyeceğimi söyledi.ona da razı oldum fakat şimdi hangi renk olacağı konusunda kafam karışık bakır kızıl tonlarını çok beğeniyorum ama saçım açıldıktan sonra tutarmı bana gider mihiç bilmiyorum.tenim beyaz yanaklarımda kırmızılık da var.Tekrar sarışın olmak istemiyorum görüşlerinizi bekliyorum

kumralım demişsin teninde beyazmış bence yakışır diplerden çıkıncada sırıtmaz çok koyu boyalı saç açıldığında (doğal olsa bile) turuncumsu bir sarı elde ediliyor zaten bu yüzden bakır kızıl kesin tutar sarı tonları için daha fazla uğraşmak gerekir bence doğru bir karar vermişsin

teşekkürler yorumunuz için
saçlarımı açtırdıktan sonra bakır kumrala boyadım.çok memnun kaldım.herkes yakıştırdı da bir süre böyle olacak gibi :)

fotoğraf koyabilirseniz bizde fikir edinmiş oluruz...merak ettim , bi saç rengi oturtamadım

merhabalar
memnuniyetim çok uzun sürmedi
kendim farketmemiştim ama bir kaç kişinin uyarısı ile farkettim ki diplerim kırmızı gibi uçlara doğru bakırlık azalıyo
bir kaç kez yıkadıktan sonra ise saçımın tepesi kırmızı kaldı ve uçlarım orta kumral gibi bakırlık nerdeyse hiç yok
ne yapacağımı bilmiyorum kuaföre bir dünya para vermiştim.ona da güvenmiyorum artık.doreye boyarsam tüm saçım aynı olur mu acaba dore hem bakıra benziyo hem açık kumrala...
çok pişmanım keşke hep orjinal saçımda kalsaydım.Anne ne ihanet mi edersin şimdi ara bul kendi saçını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…