Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahveden kendim kurtuldum

bende bişey sormak istiyorum kızlar ben 28 yaşındayım daha önce hiç saçımı boyamadım şimdi bebek olduktan sonra yani saçlarıma bi iki tane beyaz düşmüş boyamak istiyorum ama kuaföre gidecek zamanım yok kızımı götüremem o yüzden evde boyamak istiyorum saçlarım koyu siyah ve beyazlar belli oluyo ne renge boyasamda kapanır yada sadece boya saçlarımın rengini deyiştirirmi konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ben soru sordum ama

kendi renginde kalsın istiyorsan koyu kahveye boyayabilirsin beyazlarını kapatır.değişiklik istiyorsan çikolata kahve gibi renkleri de deneyebilirsin.beyazların her şekilde kapanır gibi geliyor bana.

koyu kahveyi deneyebilirsin canm bilmiyorumkismile siyah saç orjinal rengin olsa bile açtırman gerekiyor eğer farklı bi renk istiyorsan

ya yorumları görünce saçınızı çok merak ettim resim gözükmyor.lütfen birdaha ekleme sansınnız varmı bilmiyorumkismile

Tabi cnm kaydirigubbakcemile5 fakat saçım tatilde 1 ton daha açıldı boyadıktan sonra bayanssulusmile

Eklentiler

• $ftokopyyy.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $ftrffkopyy.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
bravo valla iyi cesaret etmişsin ve harika iş çıkarmışsın :)
şimdi boyadığın saç modeline ve yüzüne çok yakışmış kaşların nasıl peki onları da boyadın mı yoksa doğal olarak uyum sağladılar mı?

Teşekkürler cnm opuyorumnanaktan yok yok boyamadım, artık uzun süre saç boyalarını hayatımdan çıkardım :dance: acık kahve kaşlarım o yüzden sırıtmıyor boshayallersmile

kendi renginde kalsın istiyorsan koyu kahveye boyayabilirsin beyazlarını kapatır.değişiklik istiyorsan çikolata kahve gibi renkleri de deneyebilirsin.beyazların her şekilde kapanır gibi geliyor bana.

yani saçlarım siyahya farklı bi renk istiyorum ama rengi açılırmı bilmiyorum deneyelim bakalım nasıl olcak:)

koyu kahveyi deneyebilirsin canm bilmiyorumkismile siyah saç orjinal rengin olsa bile açtırman gerekiyor eğer farklı bi renk istiyorsan

evet kendi saç rengim ama farklı bi renk istiyorum ama açtıracak kuaföre gidecek vaktim yok kızımı götüremem götürsem bile boyalı çıkarım heralde ordan:)cevaplarınız için teşekkürler bi evde deneyim bakalım ne olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…