Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahveden kendim kurtuldum

sebnem_m

Sф
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
100
2
96
Merhaba arkadaşlar,

daha önce saçlarımın koyu kahve ( ya da siyah mı desem kafamçokkarıştı ) boyasından memnun kalmadığımı ve açmak istediğimi konu açarak yazmıştım. Bugün dayanamadım ve saçlarımın rengini açmaya karar verdim :hulya: Kuaförlerden ağzım çok yandığı için kendim evde açayım dedim. Doğru kuaför malzemeleri satan kozmetikçiye gidip Loreal'in hamur açıcısından aldım birde palette koyu kumral ve altın kahve boyalarından aldım.

Hemen işe koyuldum açıcıyı bi güzel hazırladıktan sonra ayna karşısında diplerine gelmeyecek şekilde sürdüm ve 20 dak. beklettim, yıkadıktan sonra saçımın rengi korkunçtu kaydirigubbakcemile3 Daha sonra koyu kumral ve altın kahveyi karıştırıpp saçlarıma bi güzel sürdüm . Sonuç koyu kahvelik ve siyahtan eser yok saçlarım şimdi sıcak çikolatan daha açık hihoyyyt Kuaför 150 Ytlden aşağıya boyanmaz saçın dedi ben 28 Ytl'ye istediğim renge kavuştum :sm_cool: :sm_cool: :hooray:

Resim eklicem, bilgisayarımın bluetooth'unu halleder halletmez :teytey:

ya canım ben de kahveye boyamıştım ve sonuç korkunç olmuştu. siyah değilk ama siyaha çok yakın bi renk. biraz biraz açıldı sanki ama boya tutmuyor üstüne. bu dediğini de uygulamaya korkarım. yani normal açıcıların hızlıca ve eşit miktarda uygulanması gerekiyormuş. bunun öyle bi gerekliliği var mı acaba? bi de açtıktan sonra hemen boyanıyor mu?? yakmıyor mu saçı? saçın ne durumda?

Canm ya bende korka korka yaptım ya saçlarım yanarsa diye, ama saçımda hiçbir değişiklik olmadı yani yapısında bir yıpranma meydana gelmedi. Ama ben en son boya işlemimden sonra yaklaşık 1 aydır pro-tek mavi suyu kullanıyorum her banyo sonrası o saçlarımı epey güçlendirdi.

Açma işlemine gelince, ilk kez kendi saçıma boya işlemi yaptım hemde önce açarak kafamçokkarıştı karışımı hazırladıktan sonra yavaş yavaş saçlarıma sürdüm ama diplere sürmedim çünkü diplerimden 1-2 cm kendi saçım gelmişti. Kozmetikçi yarım saat dedi ama ben sürekli bakarak 20 dak. yıkadım ve sapsarı oldu saçlarım sositososito sonra saç kremiyle duruladım ve boyamı uyguladım :)

Fiyat olayına gelince evet onun o büyük paketi o fiyatlarda ama ben kuaför malzemeleri satan yerden ufak ufak poşetlere koyulmuş şekilde 2 paket aldım tanesi 6 liraydı :)

ben de o mavi sıvıdan kullanıyorum ve diplerim 4 5 cm gelmiş durumda.. yaa ben ona o kadar para vereceğime gider kuaförde boyatırım.. eğer burda ucuz bulursam alırım valla. netteki fiyat pahalı:

Kızlarr saçımın eski hali ve yeni hali

Son düzenleme:
Teşekkürler cnm kaydirigubbakcemile5 zaten bu rengi yazın kullanıyordum her seferinde kuaföre tonlarca para dökmektense kendim yapayım dedim ucuzada kapadım kaydirigubbakcemile3 ama kullandığım açıcı saça zarar vermediği için cesaretlendim bende :jeyyar:

cesaret işi hakkaten yaa tebrik ederim.ben de koyu kahveye boyuyorum bayadır saçımı ama artık boyamamaya karar verdim bikaç santim çıktı diplerden kendi saçım.bekliyorum uzasın biraz daha başka renk yapmak için ama senin gibi hayatta yapamam ben cesaret edemem yani :1no2: güle güle kullan yeni rengini alkisalkisalkis

Sonuç süper ama cesarette bir o kadar süper :) Saç renginde kızıllık var görebildiğim kadarı ile. Ton çok güzel tutmuş , mümkünse çalmak isterim ama kuaföre nasıl anlatabilirim bu rengi :)

Sonuç süper ama cesarette bir o kadar süper :) Saç renginde kızıllık var görebildiğim kadarı ile. Ton çok güzel tutmuş , mümkünse çalmak isterim ama kuaföre nasıl anlatabilirim bu rengi :)

Tşkler cnm :kedi: Ben palette'nin koyu kumralını ve altın kahvesini karıştırdım böyle birşey çıktı ama tam rengini bilmiyorum bilmiyorumkismile

ya inanmıyorum mükemmel olmuş nasıl özendimmmm maşallah diyim
tebrik ederim güle güle kullan arkadaşım saçlarını
bende bi kurtulabilsem şu saç rengimden keşke:sinifsinif:
ilk kez yaptım acemiyim demesen hemen seni ahret sualine tutar şu saçlarım için akıl isterdim ama benimde tam tersi sürekli röfleden yıprınmış sarı saçlar ve dipten çıkan kendi koyu kahve saçım var :uhm:
neyse çok güzeeelll çokkk beğendimyerimseniben

Teşekkürler Cnm olumunekankayizsmile Umarım sende istediğin renge kavuşursun :hulya:

ya yorumları görünce saçınızı çok merak ettim resim gözükmyor.lütfen birdaha ekleme sansınnız varmı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…