Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahve veya çikolata kahve açtırma gerektirir mi?

brcerd

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
12
0
16
Elazığ
merhabalar arkadaslar..
sizden bir konuda yardım istiyorum... ben saçlarımı sürekli palette 7.7 yogun bakır yapıyorum.. cok da güzel bi renk ama cok cabuk akıyor ve cok sık boyama gerektırıyor.. bende daha koyu bı renk kullanmaya karar verdım. siyah yapacaktım fakat cok fazla uyarı aldım cok zor bı renk ve acma falan gerektırıyomus.. onun yerıne koyu kahve veya koyu kestane yapmam gerektıgını sıyah gıbı oldugunu ve actırma gerekmedıgını soyledıler.. ama ben hala biraz cekınıyorum cikolata kahve de duydugum öneriler arasında.. rica edersem bana bu konuda yardım edin koyu kahve açtırma gerektırır mı? çikolata kahve koyu olur mu ve actırma gerektırır mı? bu arada tenım beyaz gözlerim açık kahverengi.. şimdiden cook tskrler..

kurtulması en zor ton bakır tonlarıdır, bakır içinde kızıllık da barındırır. bu yüzden kurtulabilir miyim diye düşünmeyin. bakırı göze almışsanız, kahve tonları devede kulaktır. mesela ben, nefret ederim bakır tonlarından, kuaför hatası nedeniyle bakıra bulaştım, şu an kurtulma çırpınışlarındayım. seven için ala, sevmeyene işkence. canınız kahve çekiyorsa, boyatın. bakır kadar uğraştırmaz sizi.

ben cok sevıyorum bakır tonunu fakat cok cabuk akıyor ve rengi çok çabuk deişiyo benm öğrenmek istediğim acaba koyu kahve veya koyu kestane yada çikolata kahve bu renkler açtırma gerektırır mı?

sıkılıp başka bi renk yapmak isteseniz açtırmadan yapamazsınız siyahtan hiçbi farkı yok çikolata kahvenin ilk boyadığında bildiğin siyah gibi çıkıyo ama yıkadıkca yumuşuyo renk. ha boyicam sonra 1 sene boyamam dersen çoğu akar açtırmana gerek kalmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…