Kontakt Lens Koyu Gözde HidroCor Ocresi Olan?

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
38
Arkadaşlar ben daha öncesinde hidrocharm ocre aldım,rengi çok güzel çok doğal ve gayet de rahat ama hareler benim gözümü doğalın biraz dışında büyüttü. Yani zaten iri gözlüyüm ben,bu hareli oluşu bende doğal durmadı.

Genel anlamda ocreyi çok sevdim. Koyu kahverengi gözde hidrocor ocre kullananınız oldu mu?
Varsa lütfen fotoğraf paylaşın,ona göre sipariş etmeyi düşünüyorum.

Ben daha yeni aldim ocreleri.. bende iri gozluyum ve sanirim hareli alarak pek mantikli yapmadim.. Hem bende kayma sorunu yapiyor.. yani sag, sol yapinca goz bebeklerimin kendi goz rengi cok cikiyor ortaya.. Lensler galiba kucuk geldi goz bebeklerime.. Oysaki rengini cok sevdim.. :44::44:

Son düzenleme:

canım göz bebeklerine uygun gelmediyse pupil boşlupu sana küçük gelmiş anlaşılan. Keşke gözlerini ölçtürüp ona göre sipariş etseydin.Aksi takdirde hareli(hidrocharm) modeller normal gözden çok az daha büyük. Eğer bulanık görüyorsan durum böyledir,kullanamazsın.Ama batma yapıyorsa belki ters takmışsındır,ya da lenslerinde toz tüy vs yapışmış olabilir,minnacık da olsa etkiliyor. Bir diğer ihtimal ise solüsyonun gözlerine uygun değildir.
Bu arada, hergün biraz biraz tak lenslerini,benim ilk günlerde acaip batma oluyordu,5dakika dayanıp çıkarıyordum ama ısarla devam ettim.Şuanda hiç batma yanma yok.

Canim bilgilerin icin cok sagol.. Bu lenslerin duz ve ters tarafimi var:44::44: bilmiyodum ki.. her iki tarafi kulanilir diye dusundum... 6 yil freshlook kulandim hic sorun yasamadim ama iste bu soloticalari gorunce ashik oldum dogaligina..
Evet ilk gunler cok batma yapiyodu, dedigin gibi simdi gunde en az yarim saat dayanip cikariyorum..
Solusyonuda degistirdim aqua tavsiye etmisti Arzu hanim onu aldim.. bide optikci goz damlasi verdi.. gozlerin kuruyor belki lens goz bebegine yapisiyor.. goz bebekleri hareket edince lens kuruluktan goz bebegini takip edemiyordur dedi.. ama kulanmama ragmen cok fazla bi degisim olmadi cok az.. Ama bulanik gormuyorum.. Simdi mel almayi istiyorum ama gozlerimi olcturup oyle alcam.. Bosuna alip uzulmek istemiyorum... ama hareli almicagim kesin...:44::44:

canim sen bide hidrocor ocre sormustun ya.. bu video buldum.. guzel renkmis ya ben begendim ama koyu gozde daha cok gri gibi durmus...:44: hidrocharm renginin verdigi ela/yesilsi ton yok bunda..

[video=youtube;0acIre2kGe0]http://www.youtube.com/watch?v=0acIre2kGe0[/video]

Son düzenleme:
Bide gun isiginda bu bayan cekmis..

[video=youtube;KgpmA1moRYw]http://www.youtube.com/watch?v=KgpmA1moRYw&feature=player_embedded#![/video]

benim hidrocharm ocrelerimin bunlarla alakası yok değişiksiyahımsı yeşilimsi bazen de kahverengimsi bir hal alıyor.. benimkinin rengi daha güzel. ama hareler biraz vbüyük gösterio.

benim hidrocharm ocrelerimin bunlarla alakası yok değişiksiyahımsı yeşilimsi bazen de kahverengimsi bir hal alıyor.. benimkinin rengi daha güzel. ama hareler biraz vbüyük gösterio.

Aynen canim benimkide senin dedigin gibi.. ama bu video'da olanlar.. charm degil.. cor serisinden..
ben acikcasi vazgectim cunku cok daha gri gibi duruyorlar bunlar..

Aynen canim benimkide senin dedigin gibi.. ama bu video'da olanlar.. charm degil.. cor serisinden..
ben acikcasi vazgectim cunku cok daha gri gibi duruyorlar bunlar..

ama bazılarının boyaması farklı olduğundan böyle oluyor.hidrocharm ocre bazen aynı göz rengi olanlarda bile farklı olabiliyor serisi farklı olduğundan. benimkinin renginden çok memnunum,ama keşke haresi olmasaydı :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…