• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köye taşınma boşanma sebebi midir?

Prenses Annesii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
192
104
53
Eşim köyde kaynanamların durduğu yerin alt katını tamir etmeyi düşünüyo asla istemiyorum. Dönüp dolaşıp gideceğimiz yer orası diyo. Kira verene kadar durur yerim onu köyde diyo ama hiç istemiyorum ister istemez rahat olamicam her an tetikte acaba kaynanam kayınpederim kapıya vurur mu bana seslenirler mi rahat rahat giyemicem kapalıyım sürekli uzun kolmu durayım kendi evimde rahat edemiceksem niye benim evim haksız mıyım eşime istemediğimi söyledim gerçekten bigün öyle bişeye kalkışırsa boşanmayı düşünürüm 3 aylık kızım var eşim 5-6 sene sonra diyor ama o zamanda okula başlşcak kızım servis o bu hep sıkıntı şehirde çalışıp sürekli yakıt parası verene kadar kira versin adam akıllı geçinelim yanlış mıyım?

Eşim köyde kaynanamların durduğu yerin alt katını tamir etmeyi düşünüyo asla istemiyorum. Dönüp dolaşıp gideceğimiz yer orası diyo. Kira verene kadar durur yerim onu köyde diyo ama hiç istemiyorum ister istemez rahat olamicam her an tetikte acaba kaynanam kayınpederim kapıya vurur mu bana seslenirler mi rahat rahat giyemicem kapalıyım sürekli uzun kolmu durayım kendi evimde rahat edemiceksem niye benim evim haksız mıyım eşime istemediğimi söyledim gerçekten bigün öyle bişeye kalkışırsa boşanmayı düşünürüm 3 aylık kızım var eşim 5-6 sene sonra diyor ama o zamanda okula başlşcak kızım servis o bu hep sıkıntı şehirde çalışıp sürekli yakıt parası verene kadar kira versin adam akıllı geçinelim yanlış mıyım?
İş güç, çocuğun okulu derken yalan olur o mesele zaten, kapılmış bir rüzgara, zamanla akıllanır ayağı yere basar merak etmeyin.

İki kişinin ortak vermesi bir karar. Ben de istemezdim her an tetikte olduğum bir yer. Hadi diyelim Kabul ettim, kv kp umrumda olmazdı herhalde. Çirkef bir insana dönüşürdüm :( ne öyle sürekli el pençe divan.... Çok zor ya kendi ayaklarım üstünde durabiliyorsam boşanmaya ciddi düşünürüm böyle durumda

Eşiniz ne iş yapıyor ? Köye giderse çiftçilik yapmayı mı planlıyor sadece yoksa çevre civardaki fabrikalarda çalışmayı mı planlıyor ?

Köye taşınmanız durumunda da aynı işlerini yapabilecek ortam ve çevre imkanı var mı ?
Köye taşınırsak eminimki eşim yapmicak o işleri gidip gelmeyi sorun yapacak inek alscak tavuk slacak çayır biçecek karın tokluğuna yaşicaz

Ben eşimi cok seviyorum, onun da beni sevdigine inaniyorum. Seven bir insanin edini bu denli istemedigi bir seye zorlayacagini düşünmüyorum. Ama oldu ki yapti, ayak diretti, boyle sacma bir sey icin aramizi bozdu diyelim, ben boşanirim. Allah gostermesinm. Dunyada cehennemi yasamaya hevesli degilim. Ama köyden ederinin üçte birine akrabalarinin verdigi arsayi bile "almani istemiyorum, köyde arsan olursa bir ayagin aklinin bir kosesi koyde olabilir ben oyle bir ihtimali bile hayatimda bulundurmak istemiyorum" dedim diye almadi.

Benim eşim de evlendiğimizden beri aynısını söylüyor sonuç hayal olarak kaldı 😄 öyle herşey denildiği gibi olmuyor bende başta stres yaptım istemedim ama her sene bir sonraki sene diyor boşverin 5 6 yıla zaten bir 5 6 yıl daha sonra olur o iş

Eger köye gidecekse tek gideceğini ondan kesinlikle boşanacağınızı söyleyin ve kafaniza takmayın eğer yaparsa sonuçlarına da katlansın, sakın ha gitmeyin hayatınız kayar ...

Back