köy okuluna kitap kampanyası

ebrahmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
80
1
41
merhaba arkadaşlar ben muş ili bulanık ilçesine bağlı bir köyde öğretmenim. ilk okul ve ortaokul öğrencilerinin okuyabileceği kitaplara çok ihtiyacımız var. köyümüzdeki öğrencilerin maddi durumları iyi değil. okulumuzun birçok eksiği var. inanın çok zor şartlarda eğitim öğretim yapıyoruz. yardımcı olup çorbada tuzu olsun isteyenler bir tane kitap bile olsa gönderebilirseniz çok seviniriz. adres : Muş Bulanık Adıvar Köyü İlkÖğretim Okulu...

merhaba arkadaşlar ben muş ili bulanık ilçesine bağlı bir köyde öğretmenim. ilk okul ve ortaokul öğrencilerinin okuyabileceği kitaplara çok ihtiyacımız var. köyümüzdeki öğrencilerin maddi durumları iyi değil. okulumuzun birçok eksiği var. inanın çok zor şartlarda eğitim öğretim yapıyoruz. yardımcı olup çorbada tuzu olsun isteyenler bir tane kitap bile olsa gönderebilirseniz çok seviniriz. adres : Muş Bulanık Adıvar Köyü İlkÖğretim Okulu...

normal hikaye kitapları mı istiyorsuunuz hocam yoksa test kitaplarımı .gerçi hiç biri yoktur orda.aklımda bulunsun yardımcı olmaya çalışacağım

hatta kılık kıyafet gibi başka şeylerde gönderebliriz gibi.bakalım hocam bir .

hocam bende yardım etmek isterim.
hikaye mi test türü kitaplar mı...
bir de kaçıncı sınıflar?

kıyafette yollayabiliriz gerçi benimkiler büyük gelebilir onlara ama ihtiyacı olanlar var mı?
annem atmaya kıyamıyor ihtiyacı olana veririz diye kardeşimde yok o yüzden elimde bol miktarda giysi var.
konunun dışına çıktım ama...

Son düzenleme:
X