Kovalarin Aşk Tablosu

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
KOVALAR’IN AŞK TABLOSU
KOVA-KOÇ Heyecanlı ve hareketli bir ilişki *****
KOVA-BOĞA Gerilimli ama olabilir ***
KOVA-İKİZLER Sürprizlerin heyecanı uçurabilir *****
KOVA-YENGEÇ İstenmeyen bir durum *
KOVA-ASLAN Gerilimli bir inatçılık ***
KOVA-BAŞAK İmkansız bir ilişki *
KOVA-TERAZİ Çok eğlenceli ve hareketli *****
KOVA-AKREP Zorlayıcı bir aşk ***
KOVA-YAY Maceraya davet eden bir ilişki ****
KOVA-OĞLAK İhtiraslı ve çekici bir ilişki *****
KOVA-BALIK İlginç bir çekim ****

• Konu Sahibi EU1
KOVA-İKİZLER Sürprizlerin heyecanı uçurabilir

hiç sanmıyorum bence tam dengesiz bir ilişki oluyor çünkü ikizler burcu diğer tüm burçları deli ediyorrrrrrrrrklava:

• Konu Sahibi EU1
benim sevgilim boğa burcu.şimdilik iyi gidiyor bakalım allah sonunu hayır etsin

teşekkürler sılacım

• Konu Sahibi EU1
kovayla oğlağa ihtiraslı ve çekici demişsin aynen öyle arkadaşım yazın için teşekkürleryerimseniben

• Konu Sahibi EU1
kova ve terazi olmuyor arkadaşım iki terazi sevgilimlede anlaşamadım .ikizlerle imkansız zaten .şimdi sevgilim boğa burcu hep terazi ve kovayla çok uyumlu olduğum söylendiği halde ters tepti inşallah boğa burcu sevgilimlede tersi olur çünkü onla ilişkimizin imkansız olacağı söyleniyor ..acaba bendemi sorun var nedir?

• Konu Sahibi EU1
hmmmmmmmmm ne diyem ki:) aslan iii derler ama burda pekte gzl şeler yazmıor

• Konu Sahibi EU1
eşim akrep.. gerçekten çok zorlayıcı oluyor.. herşeyi ben kontrol ediyorum.. biraz içine kapanık .. duygularını hiç belli etmiyor. aslında bir kova için akrep erkeği sıkıcı olabiliyor.. ben tavsiye etmemekle beraber, orta bir nokta yaratmak için çok çaba harcıyorum gerçekten. ve 3,5 seneden sonra biraz değişimler var. daha da iyi olacağına inanmıyorum...

• Konu Sahibi EU1
kova ve terazi burçları müthiş uyumlu oluyorlar,en azından biz öyleyizŞeniz

• Konu Sahibi EU1
ben kova eşim aslan.ehh biraz gerilim oluyor tabi bazı durumlarda.ama ben çıldırdım mı çıt çıkmaz.

kova kadınını aslan erkeği kadar mutlu edecek burç tanımam .kova aklı sever ,aslanda bu hayli fazladır gururunu okşa gerisi kendiliğinden gelir

ben kova esım ıse terazı cooook ıyı anlasırız allah nazarlardan saklasın bızı

nerdeyse bütün tuba ya da tugba ların kova olduğuna inancam. benim de adım tuğba.. bi de facebook ta hem kova burcu hem de fenerli olanlar diye bir grup var .. o kadar çok üyesi var ki çok şaşırdım. ben de f.b liyim. ve üye oldum..

KOVA-YENGEÇ İstenmeyen bir durum

istenmeyen bir durum mu?? Muthiş anlaşıyor ve egleniyoruz askımla Şeniz

benim askimcim da akrep, nerdeyse 5 sene dir birlikteyiz... evet zorlayici ama ask herseyin ustesinden geliyor..

benim eşim de akrep.. uyumsuz biri değil ama kapalı kutu olması oldukça zor ve de çok az konuşuyor..

KOVA-BAŞAK İmkansız bir ilişki *

öyleydi gerçekten.. bitmesi en iyisiydi belki.. =)

Kova burçlu kadınlar inanılmaz sevecen, iyi yürekli, yardımsever dostluğa aşırı önem veren sadık ,sıkıntıya gelemeyen,özgürlüklerine düşkün,gülmeyi güldürmeyi seven akıllı insanlardır.Böle bir insana tam anlamıyla tekabül eden bir burç daha yürürlüğe çıkmadı:)Benimde eşim ikizler ve inanılmaz değişken bir insan burcunada uygun.Ama zıt karakterler birbirini çeker derler ya bu çk doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…