Kovalarin Aşk Tablosu

kizkulesi07 oncelikle hem cok zorlayici bi iliski seni bekliyor ama en onemli olan sey, sana deliler gibi bi asik olmasidir..ve cok romantiktir akrep erkegi.. dedigim gibi 4 seneyi gecti iliskimiz, allah bozmasin, baskalari yuzunden tartismalarimiz haric cok iyi anlasiyoruz..

Gguvercin evett pek konuskan degiller ortam icinde, ama benleyken cok konusur askimcim.. ins evlenince de boyle devam eder .. ama baskalarinin yaninda pek konusmazlar cekingenler biraz..

kova= basak katılıorum kesinlikle aslaaa olmamıyorrrr basak erkegimi aman sakın kızlarrrrrrrrrrrr heheh katil olursunuz vala benden sölemesi :))))))))))

bn kowa sewgılım balık ama hc anlasamıorus bıde balıklar duygusal olur derler aa sanrım bu bnmkı ıcın gecerlı dıl

hehe kızlar ben başak sewgilim kova wallahi kendi anne babamla o kadar rahat anlaşamıyorum allah nazardan saklasın 3 yıldır mükemmel bi ilişkimiz war :):):)

ben tipik bir kovayım..eşim ise oğlak burç yazılarına göre oğlak ile kova hiç anlaşamazmış...allaha şükürler olsun çok uzun yıllardır birlikteyiz vee hala ilk günkü gibi heyecanlıyız...Şeniz

ben kova eşim yay.
muhteşem,eş ruhum o benim, :1hug:
arada sürtüşme oluyor ama kimse dörtdörtlük olamaz.tuzu biberi işte
çok iyiyiz allaha bin şükür

hmmmmmmmmm ne diyem ki:) aslan iii derler ama burda pekte gzl şeler yazmıor

ben kova eşim aslan.ehh biraz gerilim oluyor tabi bazı durumlarda.ama ben çıldırdım mı çıt çıkmaz.

kova kadınını aslan erkeği kadar mutlu edecek burç tanımam .kova aklı sever ,aslanda bu hayli fazladır gururunu okşa gerisi kendiliğinden gelir

sizinkilerde mi?? hihoyyyt benim kocişte aslan.. cokk asıgım ben ona...:asigim: gerci inatcılık konusu evet dogru.. ama yinede havada ask kokusu var:asigim:kaydirigubbakcemile3

zerre inanmıyorum şunlara ama bakmadan da edemiyorum

Boğa burcu sevgilim mi olmuştu la benim ana hiç hatırlamıyorum töbeee

Kova ve terazi mi tütü Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…