Ben bir kova kadınıyım.öncelikle siteye çok teşekkür ediyorum 2 şubattaki yaş günümü kutladıkları için.Gelelim burcu ikizler olan kocalara SAKIN HA uzak durun ben aslında bir astroloğ olmama rağmen 2.eşimi ikizlerden seçtim benden yaşça küçüktü ama aşkı çok büyüktü .her kadın gibi kapıldım elimdeki tüm imkanları eşim ve ailesi için kullandım.aradan geçen 24 senenin sonunda ayrıldık eşimin sevgisine çok inandım ama o beni çok seven ailenin bunca yıl yaş sorununu ortaya atması onuda bıktırdı .en sonunda genç biriyle beni aldattı.şu an oldukça sıkıntılar yaşıyor ama artık beni pek ilgilendirmiyor kızım üniversiteye gidiyor oldukça başarılı.tabi ayrıldıktan sonra tüm maddi olanaklarım elimden gittiği için çok zor anlar yaşadık.Ama şu an Allaha şükrediyorum garipseyeceksiniz belki ama çok mutluyum.ve yaşıma rağmen 2-3 evlenme teklifine (oldukça iyi olan)hayır kesinlikle diyebildim.Ben çok eşine saygılı bir kadındım ailesinede zaten hepsi şu an beni anıyorlarmış ama şunu anladım taviz vermekten kendime ufacık bir an ayırmamışım şu an ilk eşimden olan 2 çocuğum ve bu kızım la torunumla (onlarıda hiç düşünmemiştim)öylesine mutluyumki asla bir daha bu günleri yaşayamam korkusu var içimde Bugün 14 şubat ve ben üzüntüsüz mutlu çocuklarımla çok güzel bir sevgililer günü yaşıyorum .Astrolojide ikizlerin eş olarak terazi ve kovalarla çok uyumlu olduğu söylenir uyum buysa yazık ikizler erkeği çok egoist ve zalim olabiliyor ve kova kadını ben dahiler burcuyum bunu haketmedim diye ömrünü çürütür biliyorsunuz burçlar kadın ve erkekte değişiyor.hoşcakalın.