Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Kova Kadını ve Akrep Erkeği Uyumlumudur ?

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
kova kızıyla akrep anlaşamaz pek derler ama sewgilim akrep we iyi anlaşıyoruz tabi arada sırada kavga ederiz ama bu ilişkinin tadı tuzu gibi bişi yani sizce uyumlumudur anlaşırlar mı? yoksa anlaşamazlar mı?görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden tşkler:asigim:

canm bende tam tersi ben akrep sevgilim kova evet anlaşamadıkları doğru uyumlu değiller biz çok kavga ederiz kova olduğu halde çok kıskanç bazen düşünceler uymuyor ama çok seviyorum...akrep erkeği çok kıskanç sahiplenicidir bazen aşırıya kaçabilir sıkabilir ama akrepler ya sever ya sevmez sevdimide tam sever...kovaysa birine körü körüne bağlanmaz aşk gözünü kör etmez sahiplenme duygusu az gelişmiştir akrep ise tam tersi sevdiği uğruna herşeyi yapar akrebin bu tutumları bukadar sahiplenmesi kovayı sıkar kovanın özgürlüğünü kısıtlar ve kovada özgürlüğüne aşırı düşkün hürdür özgürlüğünün kısıtlanmasından memnun olmıycağı için çatışmalar olabilir..ve akrep burçları ilişkilerde tensel zevklere ihtiyaç duyar kova bu ihtiyacını gidermeyebilir kova konuşmaktan dertleşmekten zevk alır bi ilişkide tensel zevkleri pek önemsemez olsada olur olmasada olur gözüyle bakar akrep böyle düşünmez o dokunmaktan zevk alır ve sürekli karşı taraftan beklenti içindedir kova o ilgiyi veremeyince aksilikler olabilir...ve akrep burcuna kesinlikle yalan söylemeyin o sizin ne yaptığınızı bilinç altınızdaki şeyleri anlayabilir(kendimden biliyorum) kovada yalana asla tahammül edemez ve akrep erkeği kesinlikle sadakat sadakat sadakat ister aksi halde canınızı fena yakabilir..tutku ister ona bağlılığını zaafını belli etmelisin...akrepleri anlamak zordur dıştan taş gibi dururlar ama duygusaldır ona söyliyeceğiniz en ufak kırıcı bi söz onu delip geçebilr akrepler fedakardırlar çoğu durumda kovadanda bunu beklerler...bi akreple ömür boyu bi aşk yaşayabilirsiniz o size herzaman sadık kalıcaktır sevdiği sürece...

çok uzun oldu canm ama ben kendi tecrübelerimden de kattım bişiler...

X