- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.717
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Hoş geldin :) benimki gitmesin az bişey var zaten :))))Canım cok iyi düşünmüşsün . Gelsin sporlar gitsin kilolar
Yürüyüşle başlarım galiba ben canım. Yuruyemezsem pilates yaparımHoş geldin :) benimki gitmesin az bişey var zaten :))))
Yarın başlıyormuyuz :)?
Nelere yapacaksın?
Ben tibet yogası ve 30 squat yapcam...
Squat konusunda 1 ay boyunca sadece 30 yapmayı düşünuyorum alıştırma amaçlı
Hamlaşmışım baya
Tibet egzersizlerini şiddetle öneririmYürüyüşle başlarım galiba ben canım. Yuruyemezsem pilates yaparımben de başta çok abartmam. Yürüyüş yarım saatle başlarım pilates yaparsam 15 dk ile yoksa acıyor her yerim.benim fazlam var gitsinler ya
Bakicam ona yarın ben onu bildiğin iç dinlendirme meditasyon vs saniyordumTibet egzersizlerini şiddetle öneririm
Gençlik pınarı diye de geçiyor bu egzersizler
Hemde çok basit ( tabi ilk tekrarlar) :)
Acayip etkileri var aslında...neyse ilerleyen zamanlarda ufak ufak bilgi veririm zaten yaptıkçaBakicam ona yarın ben onu bildiğin iç dinlendirme meditasyon vs saniyordum
Tamam canimcimAcayip etkileri var aslında...neyse ilerleyen zamanlarda ufak ufak bilgi veririm zaten yaptıkça
Hoşgeldin aramıza :) neler yapmayı düşünuyorsun?Ben de varım inş bu sefer tam gaz başlıyorum inş
Hoş geldin...çok sevindim neler yapıyorsun?Selam arkadaşlar .. Ben ideal kilomdayım ama daha sıkı bir vucut için spor yapıyorum.
Haftada 5 gün spor benim için yeterli oluyor. Buraya bildirim yapmak isterim
Teşekkür ederim :)Hoş geldin...çok sevindim neler yapıyorsun?
Çok güzel listeye alıyorum o zamanTeşekkür ederim :)
Haftada 3 gün kardio (60dk ) 2 gün plates yapıyorum(1buçuk saat) buna ek olarak gün içinde 1000 ip atlıyorum 10000 de adım atmaya çalışıyorum.
Tamam olur..Çok güzel listeye alıyorum o zaman
Sağol ama biraz tembel bir topiğiz...ben dahil :)Hayırlı olsun topiğin