- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
- Konu Sahibi Kova hatunu
:)Sağol ama biraz tembel bir topiğiz...ben dahil :)
Biz de ilk başta baya hızlı başladık zamanla azaldı.
Ama bir kaç kişi pes etmedik devam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)Sağol ama biraz tembel bir topiğiz...ben dahil :)
Tamam :))) her zaman bekliyorum :)Topik hayırlı olsun spora ara verdim ama bi ara tekrar başladığım da gelirim :)
Bize çayı ,çikolatayı ver bak bu topik nasıl genişliyirTamam :))) her zaman bekliyorum :)
ÇikiloootaaaaBize çayı ,çikolatayı ver bak bu topik nasıl genişliyir
hahaha yarın yarım saat yada 45 yürüyüş benden bak nasıl oluyormuşÇikiloootaaaa
Çççiiikilotacı geldi hanımmm
Bedave bedave
Sadece bir güncük mühahaha yarın yarım saat yada 45 yürüyüş benden bak nasıl oluyormuş
Canom bu ay böyle idare şart yoksa yerime çivilendim kalkmamSadece bir güncük mü
En az 1 ay garantilerim dedim...sen beni batırırsın
seni topiğime bir görselle bağlardım ana niyeyse indiremiyorumCanom bu ay böyle idare şart yoksa yerime çivilendim kalkmam
Hahhaa amann diyim bağlanmayı sevmem hemen terkediveririm seniseni topiğime bir görselle bağlardım ana niyeyse indiremiyorum
Kara büyü yapcaktım sana....elimde oatladı
Çikolata şelalesine rağmen mi ? Düşün fış fış çikolata fış fışşşş ....topiğimde fış fış çikolataHahhaa amann diyim bağlanmayı sevmem hemen terkediveririm seni
Oooo gidilir mi o zamannÇikolata şelalesine rağmen mi ? Düşün fış fış çikolata fış fışşşş ....topiğimde fış fış çikolata
Her yer çikolata fıışşşşşş (gizemli ses)
Yok ya koltuktan koltuğa geçiş yapıyorum o arada birkaç adam atiyorsam atıyorum ramazandan sonra spora basliycam evde zumbaya başlarım belki sen yapiyo musun bakım sporunu
Yooo yarın başliycamYok ya koltuktan koltuğa geçiş yapıyorum o arada birkaç adam atiyorsam atıyorum ramazandan sonra spora basliycam evde zumbaya başlarım belki sen yapiyo musun bakım sporunu
Pazartesi başla salı bırakırsın ne yapican evde mı spor salonu mu ?Yooo yarın başliycam
Evde yapcam...da oğlumun dişleri beni pert ettş bu hafta 4 diş 2 azı çıktı benimde cılkım çıktı :)Pazartesi başla salı bırakırsın ne yapican evde mı spor salonu mu ?
Oy kıyamam geçmiş olsun kuzuya sen oglusunu iyilestir kuzum , nasıl şimdi oglus? Çok ağladı mıEvde yapcam...da oğlumun dişleri beni pert ettş bu hafta 4 diş 2 azı çıktı benimde cılkım çıktı :)
Ağlama değil de çok mızmız ekstra ilgi peşindeydi hep :)))Oy kıyamam geçmiş olsun kuzuya sen oglusunu iyilestir kuzum , nasıl şimdi oglus? Çok ağladı mı
Geçmiş olsun tekrar kuzuya , ilgiye boğ oglusunu benim yerime değil mincir bol bolAğlama değil de çok mızmız ekstra ilgi peşindeydi hep :)))