-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
vuv ne güzelseviyorum bu kombinasyonu oğlak tek başına cekilmezdi oglağı da ne güzel harcıyorum böyle
Ben daha çok oğlak ım. Kovaya çok uymuyorum sanırım. Sizde durum nasıl?
Ben daha çok oğlak ım. Kovaya çok uymuyorum sanırım. Sizde durum nasıl?
Kovalar mukemmeldir bebeyim. Cok akillidir. Bi miktar inattir. Herseyi biz bildigimiz icin baskalqrinin ne dedigini pek iplemeyiz. Ozgurlugumuze duskunuz. Sikintiya gelemem. Beni sikanla muhatap olmam. Caktirmayiz ama cok yufkayurekliyiz. Genel bi herkese herseye yardim edeyim duygumuz var. Sosyallesmeyi muhabeti severiz. Dedikoduya bayilirim sahsim adina. Aklima gelenler bunlar. Tesekkur ederimGülmeleri bitince ben yorum yaparım bu konuya o zamana kadaraccessdenied anlatsın isterse
Oğlak karakter olarak çok tutuyor ama ay ve yükselen etkisi çok alıyor bence.Ama oğlak çok paragöz anlatsalar da bu tür huyum yok. Sert mizaçlı diyolar oldukça naifim. Oğlağın aldığım özellikler daha çok fiziksel özellikler güçlü uzun bacaklar ki zodyakta eklemleri kemikleri temsil eder oğlak gür saçlar sivri çene hatlı yüz kısa gövdeSenin de öyle mi?
Vucut tipi genetik bisey yav ben ona inanmiyorum. 140luk anadan leylek bacakli cocuk dogar mi ?Ama oğlak çok paragöz anlatsalar da bu tür huyum yok. Sert mizaçlı diyolar oldukça naifim. Oğlağın aldığım özellikler daha çok fiziksel özellikler güçlü uzun bacaklar ki zodyakta eklemleri kemikleri temsil eder oğlak gür saçlar sivri çene hatlı yüz kısa gövdeSenin de öyle mi?
Evet hepsine katılıyorum. Tek ekleyeceğim her şey kah kah kih kih arkadaş böyle bir burç bilmiyorum ki ben kavgada bile kahkaha atsın her dakika.Kovalar mukemmeldir bebeyim. Cok akillidir. Bi miktar inattir. Herseyi biz bildigimiz icin baskalqrinin ne dedigini pek iplemeyiz. Ozgurlugumuze duskunuz. Sikintiya gelemem. Beni sikanla muhatap olmam. Caktirmayiz ama cok yufkayurekliyiz. Genel bi herkese herseye yardim edeyim duygumuz var. Sosyallesmeyi muhabeti severiz. Dedikoduya bayilirim sahsim adina. Aklima gelenler bunlar. Tesekkur ederim
Vucut tipi genetik bisey yav ben ona inanmiyorum. 140luk anadan leylek bacakli cocuk dogar mi ?
Evet o ota boka gulen ben oluyorum bxbxbxbEvet hepsine katılıyorum. Tek ekleyeceğim her şey kah kah kih kih arkadaş böyle bir burç bilmiyorum ki ben kavgada bile kahkaha atsın her dakika.
Sen benim için KK nın neşe kaynağısın kuzumEvet o ota boka gulen ben oluyorum bxbxbxb
Sen de benim bitanecik kuzumsunSen benim için KK nın neşe kaynağısın kuzum
Hep gül
Oğlak karakter olarak çok tutuyor ama ay ve yükselen etkisi çok alıyor bence.
Paragöz değilim. Kimsenin parasında gözüm olmaz çok şükür.Disiplinli, çalışkan. Sert mizaç var biraz, sert görünüm ama yumuşak kalpli ve merhametliyimdir. Fiziksel özellik almamışım sanırım. Çenem yuvarlak. Bacaklarım normal ama saçlarım gür sayılırAma oğlak çok paragöz anlatsalar da bu tür huyum yok. Sert mizaçlı diyolar oldukça naifim. Oğlağın aldığım özellikler daha çok fiziksel özellikler güçlü uzun bacaklar ki zodyakta eklemleri kemikleri temsil eder oğlak gür saçlar sivri çene hatlı yüz kısa gövdeSenin de öyle mi?
Paragöz değilim. Kimsenin parasında gözüm olmaz çok şükür.Disiplinli, çalışkan. Sert mizaç var biraz, sert görünüm ama yumuşak kalpli ve merhametliyimdir. Fiziksel özellik almamışım sanırım. Çenem yuvarlak. Bacaklarım normal ama saçlarım gür sayılır
Evet sevmediğim, değer görmediğim insanlara pek iyi davranmamMaşallahkalbimiz çok yumuşak. Ama öyle bir anlatıyorlar ki sanırsın gülyabani. Sevmediği insanlara b.k gibi davrandığı için sevemiyorlar haliyle onları da anlıyorum.
Ben zor sinirlenirim sinirlenince de adamin icinden geciyorum ve 1 hafta tribim suruyo inattanÇok sıkılganım ve sıkılgan hallerimden de sıkılıyorum.Çabuk sinirlenen,çabuk sakinleşen,Aşırı eğlenceli,Sonuç odaklı,tahammülsüz,inatçılıkta zirveye oynayan,ince düşünceli,özgürlükçü ve tabikide sanatçı ruhlu,dediğim dedik,sıkıntılarını içine atan bir tipleme.Bu beni kısmen özetler. Kovaların hepsi böyle mi acaba