- 18 Ekim 2017
- 5.868
- 35.501
- 33
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ahahaha kovaya aslan olup mutevazi olman mumkun degil zaten evren bile buna karsiMutevaziyim bencok gerekiyosa olurum yanu
Slm balık burcu yokmu
Yarın açıcamSlm balık burcu yokmu
Neyse ki cok zekiyim djdbjddjAhahaha kovaya aslan olup mutevazi olman mumkun degil zaten evren bile buna karsi
Harika bende balık burcuyumYarın açıcam
Balık düşmanı çok ama söyleyeyimHarika bende balık burcuyum
Baliga sallamak icin pusuda bekliyorum.Balık düşmanı çok ama söyleyeyimForumun yarısı yorum yapar diye düşünüyorum
Yorumlara açığım canımBalık düşmanı çok ama söyleyeyimForumun yarısı yorum yapar diye düşünüyorum
Ben kovaya uygun değilim. Kovayı üzerim, sıkarım, irite ederim. Yoksa kova başımın tacıTeessuf ederim
Exim balıktı. Lütfen balık konusunda 102711728281 sayfalık doktora tezimi sizlerle paylaşacağımBaliga sallamak icin pusuda bekliyorum.
Senin burcun ne basak mi?Ben kovaya uygun değilim. Kovayı üzerim, sıkarım, irite ederim. Yoksa kova başımın tacı
Akrep yükselen yengeç ay balık biriyim. Kovayla anlaşamam ki ben, sıkılır benden.Senin burcun ne basak mi?
Offf komboya bak. Duygular şelale.Akrep yükselen yengeç ay balık biriyim. Kovayla anlaşamam ki ben, sıkılır benden.
Ben de kovaya ikizlerim. Yakin cevremde min 10 tane kova var farkli varyasyonlarda. Egosuzunu gormedim.Ama cok guzel mutevazi ayagi yapariz
Bu anlattigin oglaga kova mi? Benim kizim oglaga kova. Agzindan lafi kerpetemle aliyorum. Ketumluktan ölecek. Ben kovaya aslanim icime fenalik geliyo nxbxbxb
Ben de oğlağa kovayım.Evet tabi oğlağa- kova boyledir ki anlattığım gibi ağırlıklı olarakbirde oglaktan gelen olgunluk ağırlık var az konuşabilir maskulen bir burç oğlak ondan olabilir ama Oğlağa- kova çok konuşur yani benim ay burcum yay olduğu içinde değişiklik gösterebilir. Sözele çok yatkın dedigim gibi yazarlar bu burçtan çıkar şiirler yazıyordum bende.
vuv ne güzelBende oğlağa kovayım.
Hiç kova burcu tanımıyorum. İnş tanımam