Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova burcu erkegi ile evli olan bayan varmı aranızda?

Kocam. 🙋‍♀️ Ciddi, kuralcı, düzenli. Prensipleri var. Zor. Seviyorum demez ben çocuğa bakayım sen dinlen, bugun yemek yapma dışarda yiyelim falan der max.

Siz hangi burçsunuz,özelliklerini taşıyor musunuz,karşı tarafa burç özelliklerinden bahsettiniz mi?

Kova kadiniyim babam da kova. Basta cok etkileyici, dikkat cekici, eglenceli olup 3 gun sonra sıkılıp baskalarina etkileyici olur. İyi zaman gecirmek istiyorsan yess ciddi dusunuyorsan nooo. He bi de duygularini asla gostermez. Ben 27 yasindan sonra duygularimi ifade etmeyi ogrendim.

Problemleri nasıl çözdüğüne ailesi ve arkadaşlarıyla diyaloğuna ve onların arasındaki yerine parayı nasıl kullandığına kendisini nasıl ifade ettiğine... Odaklanın bence

Kova burcu erkegı varsa aranızda detaylı bilgi verırmsnz.. Flort ettgm cocuk Kova burcu ama daha 1 haftalgz.. Bır defa bulustuk begendı benı knsmya devam ediyoruz ama huyu suyu nasıldır bu burcla evlılık tavsiye edermsnz.. Olumsuz ozellıklerı nedir ve olumlu.
Güzel alfabemizde 29 adet harf var, kullanın lütfen ücretsiz.

Eski kocana inat yapıcan diye ordan oraya hırsla saldırıyor gibi bi halin var. Sürekli buraya anket açıp açıp gidiyosun :KK70: O şehirli bu şehirli nolur öteki burç nedir. Bir otur da tanımaya çalış karşındakini önce

Kova burcu erkegı varsa aranızda detaylı bilgi verırmsnz.. Flort ettgm cocuk Kova burcu ama daha 1 haftalgz.. Bır defa bulustuk begendı benı knsmya devam ediyoruz ama huyu suyu nasıldır bu burcla evlılık tavsiye edermsnz.. Olumsuz ozellıklerı nedir ve olumlu.
Adamın buru adamın memleketi bunlarla mı berabersiniz siz?

Evet dünyada sadece 12 tip erkek var, 5 milyar erkeğin tamamı bu 12 tipe kategorilenmiş durumda. O yüzden sorunuzu çok mantıklı buldum.

Bir haftada evlilik düşünmek hangi burcun özelliği acaba 😂

X