Merhabalar. Öncelikle konum lütfen taşınmasın, lütfen. hanimlar 3 gun once sol kasıkta asiri ağridan dolayi acillik olmustum.sol yumurtalikta dermoid kist varmis 4 cm buyuklugunde.agrilarim dinmeyince kadin dogum doktoru laparoskopi yapacakti, ben de korktugumdan olmadim.dün bulundugum sehirde ünlü bir prof var ona gittim.prof ameliyati suan icin onermiyoruz (bekar oldugum icinmis) fakat agrilarin olursa mecbur olucaksin dedi.yarin da kan tahlili yaptiricam detayli ona bakip kesin karar verecek.ama benim agrilarim oluyor sol bacagima vuruyor zonklama seklinde.adet doneminde degilim ama adet agrilari gibi agri var
bel, bacaklarda ağri ve şişkinlik..çok şiddetli olmasa da korkutuyor bu agrilar beni.her iki kadin dogumcuya sordugumda da, internetten ogrendiklerime gore de "dermoid kist agri yapmaz, belirti vermez" deniyor. O zaman bu ağrılar neden? Agri kesicilerin faydasi olmuyor. Bir de doktor yumurtaliklarin zarar gormemesi icin açık ameliyat öneriyor.benim gibi dermoid kisti olup ağrı ceken, aldiran ve sonrasinda normal yollardan hamile kalan var mi bunu da merak ediyorum.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)