Kötüyüm iki saattir ağlıyorum

canım biz forumda baya bi kız olarak asker beklemekteyiz halen
bizim de canımız var kısa da olsa uzun da olsa bu işin yapılması ve bi an önce bitmesi lazım
üzülme bu günler geçicekk hepimiz senin şu anki durumunu yaşadık
"sevdigini özleyenler buyrun" adlı topiğe bekleriz kendini yalnız hissetmezsin

ahan da link http://www.kadinlarkulubu.com/sevdigini-ozleyenler-buyrun-t195174/index1002.html

Son düzenleme:
ya ben böyle biliyorum.aralıkta bi sınava giricek.ondan sonra kısa dönem yada uzun dönem paralı dan biri gelicek.bildiğim ve duyduğum kadarıyla öğretmenler doktorlar yada mühendisler uzun yapıyomuş.ama bu sadece duyum.gerçeğini bi öğrensem birazcıkta olsa rahatlıycam.şuan klavyeyi bile zor görüyorum ya.yaşlar akıp gidiyo gözümden.napcam ben böyle.onsuz napcam...senağlama

keşke benim eşim işletmeden mezun olabilseydide bende üzülseydim;
15 ay'ı düşünmek yerine 6 ay nasıl geçecek diye endişelenseydim... :1no2: senağlama

canım ne guzel evlenınce cok daha zor olur senın ıcın..
evlenmeden bu gorevınıde yapar...ve evlenırsınız..
hem sayılı gun cabucacık gecer..uzulme..
hayırlı teskereler...allah kavustursun

inşallah çabucak geçer.alışıcam inşallah.tabiki özliycem zor olucak ama dayanmam lazım.arkadaşlar bugün cok zor bi gün yaşıyorum.bencillik değil benmki.sadece bu fikre onun gidiceğine kendimi alıştırmaya çaalışıyorum.atlatıcam bunu.atlatırım dimi kızlar?

benim iş arkadaşımda işletme mezunu ve kısa dönem çıktı hemde kendi uzun istediği halde... hakkınızda hayırlısı olsun canım bu kadar üzülme bak siz biran önce kavuşasınız diye onunda çabası.

canm benim üzülme sayılı gün çabukk geçer bol bol dua et allah kavuştursun.

canım hıc uzulme bence bır an once gıdıp gelmesı daha guzel
aglama sıl gozyaslarını
bence kısa donem yapar
hayırlısıyla gıtsın gelsın ısallah

sayili gün cabuk gecermis,bugünlerde gecer.
hem bakarmisin, bu kadar esi veya sevdigi askerde olanlar var.
onlar nasil dayaniyor.sende dayanacaksin.:teselli:
bir kusuru olmadan askere gitmeyen var mi ?
Hayirlisiyla gider gelir. yerimseniben

benim eşim mühendis ve uzun dönem gitmişti
önce ankara polatlıda 3 ay görev yaptı.
sonra sınava girdi sınavda başarılı olduğu için geri kalan askerliğini kendi nerede isterse orada yapıyor.
biz ozaman evli değildik kısa dönem gitdip gelsinde hemen evlenelim dedik ama olmadı.
neyse sınavda başarılı oldu ve il seçme hakkı oldu.biz ozaman istanbulda oturuyorduk oda hadımköy istanbul u seçti ve evinden gidip geldi kışlaya sanki çalışıyor gibi.hiç anlamadım askere gitti mi diye çok fazla hasretlik çekmedik doğrusu.üzülme canım hayırlısı ne ise öyle olsun uzun dönem giderse çok çalışır ve sınavda başarılı olursa istediği ili seçme hakkı var.nerede oturuyorsanız orayı seçer evinden gider gelir kışlaya.hafta sonlarıda tatili oluyor.

canım benim....
vatanborcu namus borcu....
benimde eşim başvurmuştu ama çıkmadı... 18 ay yaptı askerliğini...hemde komando olarak 45 gün haber alamadığım oldu...dağlardaydılar...
siz çok şanslısınız ...ne mutlu ...
dönünce güzel günler sizleri bekliyor.. sayılı gün geçer...
hakkınızda hayırlısı olsun...

canım benim ayrılıklar zordur işte bilirim bende 18 ay beklemiştim eşimin yolunu ayrılık zor oldugu gibi güzeldirde hayırlısıyla gidip gelsin diye dua et kahretme kendini yazık canına..

bencede ıcını ferah tut hem nereye gıttıgını bılıyosun sonucta ben kısa donem yapıyor dıye duymustum benım kayınlarımın bırı ınsaat muhendısı bırı ogretmen ama ıkısıde kısa donem yapıyoo ınsallah senınkıde ole olur ıcını ferah tut sayılı gun cabuk gecer hem belkıde bu son ayrılıgınız olur son ucta evlenıcez dıyosun allah hakkkınısda hayırlısını versın canım sakın uzulmeee

canim ben sevgilimde kamu yönetim mezunu bir sene önce kisa dönem yapti istanbulda o uzun dönem ve doguda yapmak istiyordu ama kisa dönem geldi..hayirlisi olsun bikcok akrabamda iksadi ve idari bilimler mezunu onlar kisa yapti bir tek ögretmen kuzenim uzun dönem yapti hayirlisi olsun canm Allah kavustursun

Allah kavuştursun üzülme. bnm durumda aynı güsel seyler düşün.hem bak engelleri aşıosunuz ne güsel. Hayırlı teskereler dilerim şimdiden

canim simdi esimle konusurken okudum yazini esim mkerak etmesin zaten sevgilinin karari dogrultusunda secim olacagini soyledi y.subayligida kisa donemide kendi belirliyormus kaldiki zaten kamu yon. okumus pozitif ilimler muhendislik hukuk tip okusa o zaman durum farkli olabilirdi bence uzulme ne olursa olsun ona destek ver cunku yapacagi sey bir sereftir ordumuzdan yuce bir kurum varmi bu deneyim ona olgunluk katicak sakin aglama arkasinda aslan gibi sevgilisi olan bir asker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…